Βρήκε μια Παλιά Φωτογραφία από όταν ήταν ακόμα Κοριτσάκι. Όταν όμως πρόσεξε ΤΙ υπάρχει στο Φόντο, ΠΑΓΩΣΕ…

Έχετε κοιτάξει ποτέ παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχει κάτι που δεν είχατε προσέξει ποτέ πριν; Αυτό συνέβη στην Anastassia Perets, όταν κοίταζε ένα παλιό οικογενειακό άλμπουμ.

Έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του εαυτού της όταν ήταν 4 χρονών, με μια περίεργη φιγούρα στο φόντο.

Στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν, επειδή δεν θυμόταν κανέναν να είναι στο ίδιο σπίτι, στην οικογένεια μαζί της.

Η Αναστασία είπε στο Redbook: «Νόμιζα ότι ήταν καθρέφτης ή κάτι άλλο, αλλά όταν την παρατήρησα περαιτέρω κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Είχα φρικάρει τόσο, που άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω, μέχρι που οι γείτονες ανησύχησαν.

Όταν η Anastassia αργότερα ρώτησε τους γονείς της για τη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στο σπίτι τους, της είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ πριν αυτό το παιδί.

Αργότερα, όταν η κοπέλα επισκέφτηκε έναν μέντιουμ, χωρίς να του το ζητήσει, της είπε ότι το πνεύμα μιας νεαρής κοπέλας την ακολουθούσε. Ανατριχιαστικό!

Φυσικά, αυτή η ιστορία έχει παγώσει το αίμα πολλών και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ένας ιστότοπος που σχετίζεται με φωτογραφίες φαντασμάτων, Haleyisaghost, πιστεύει ότι ο λογαριασμός της Anasstassia είναι μάλλον λίγο πιο θολός και πιθανότατα να ακολουθείται από ένα πνεύμα.

Είναι σπάνιο μια φωτογραφία να παρουσιάζει ένα φάντασμα τόσο καθαρά. Συνήθως θα φαίνεται σαν μια μουντζούρα, έντονο φως ή κάποια άλλη ξεθωριασμένη εμφάνιση.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό το καθιστά πιο δύσκολο για να το πιστέψει κανείς. Το Ghostsnghouls, είναι ένας άλλος ιστότοπος που σχετίζεται με την ανταλλαγή υπερφυσικών ιστοριών στον κόσμο.

Είναι πολύ καχύποπτοι για αυτή την παλιά φωτογραφία. Επισημαίνουν ότι το κορίτσι στο παρασκήνιο έχει μια πολύ επίπεδη εμφάνιση, σαν να είναι αφίσα.

Αναφέρουν επίσης ότι μοιάζει αρκετά με την Carol-Anne από τις ταινίες Poltergeist.

Σίγουρα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, παραμένει ακόμα ανατριχιαστική!

Credit: Shared

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta