Βίντεο: Σκόπευε να γκρεμίσει Αυτό το Σπίτι και να το Ξαναχτίσει. Τότε βρήκε ΑΥΤΟ μέσα στους Τοίχους…

Όταν ο κτηματομεσίτης Κέρτις Γκραντ αποφάσισε να αγοράσει κάποια μεγάλα οικόπεδα στη πολιτεία του Τέξας, φανταζόταν ότι θα ήταν μια απλή διαδικασία. Θα γκρέμιζε τα υπάρχοντα σπίτια, θα καθάριζε τα μπάζα και θα έχτιζε καινούρια σπίτια, που θα τα πουλούσε για ακόμα περισσότερα χρήματα.

Αυτό που ο Γκραντ δε γνώριζε ωστόσο, είναι ότι όχι μόνο θα σχεδίαζε το μέλλον της περιοχής, αλλά και ότι θα έβρισκε και μια σύνδεση με το παρελθόν του μέρους. Ενώ γκρέμιζε ένα παλιό σπίτι, ανακάλυψε τούβλα χτισμένα πίσω από τους υπάρχοντες τοίχους. Μετά από μια μικρή έρευνα, ανακάλυψαν ότι το σπίτι είχε χτιστεί πάνω σε μια καμπίνα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1860.

Πολλοί ιστορικοί του Τέξας έσπευσαν στο μέρος για να δουν την ανακάλυψη και οι ίδιοι, αν και οι περισσότεροι περίμεναν ο Γκραντ απλά να γκρεμίσει όλο το εύρημα. Αλλά ο Γκραντ αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και να ενισχύσει την ιστορία του τόπου του με την καινούρια του αγορά του κτήματος.

Αντί για 12 σπίτια που αρχικά σχεδίαζε να χτίσει, ο Γκραντ αρκέστηκε σε εννέα. Πλέον ελπίζει να δουλέψει με την τοπική ιστορική κοινότητα για να αποκαταστήσουν τη καμπίνα στη προηγούμενή της μορφή και τη μεταμορφώσουν σε ιστορικό αξιοθέατο για όλους.

“Είναι κάτι που αξίζει να συντηρηθεί,” δήλωσε ο Γκραντ στο NBC. “Όσο δύσκολο και αν είναι για έναν κτηματομεσίτη.”

Μοιραστείτε αυτή την ενδιαφέρουσα ιστορία, αν είστε και εσείς λάτρης της ιστορίας και της διατήρησής της.

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta