ΣΟΚ! Η στιγμή που Διάσημη Τραγουδίστρια Πεθαίνει στη Σκηνή από Επίθεση Φιδιού! (Βίντεο)

Μία pop τραγουδίστρια συνέχισε να εκτελεί το πρόγραμμά της για 45 λεπτά, παρά το γεγονός ότι την δάγκωσε κόμπρα, πριν καταρρεύσει και πεθάνει πάνω στη σκηνή.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που η Irma Bule, 29 ετών, δέχτηκε επίθεση στη μέση της συναυλίας της από το δηλητηριώδες φίδι, στο χωριό Karawang, της Δυτικής Ιάβας.

Η τραγουδίστρια από την Ινδονησία ήταν γνωστή για τη χρήση ερπετών στη σκηνική της παρουσία και πίστευε ότι η βασιλική κόμπρα, που αποκαλούσε Rianti, της είχε αφαιρεθεί το δηλητήριο.

Αλλά όταν το φίδι την δάγκωσε στον μηρό, απελευθέρωσε δηλητήριο στην κυκλοφορία του αίματος της, μέχρι που ένας χειριστής φιδιών το απομάκρυνε.

Η τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδάει για 45 ακόμη λεπτά, αλλά ξεκίνησε να κάνει εμετό και να παθαίνει κρίσεις. Αργότερα, διακομίστηκε νεκρή στο νοσοκομείο.

Ο Ferlando Octavion Auzura, που βρισκόταν στο κοινό, δήλωσε σε μια τοπική ιστοσελίδα: ‘Στη μέση του δεύτερου τραγουδιού, η Irma πάτησε στην ουρά του φιδιού. Το φίδι αντέδρασε, δαγκώνοντας την Irma στον μηρό της.’

Η τραγουδίστρια, που είχε χρησιμοποιήσει και βόα και πύθωνα σε προηγούμενες συναυλίες, αρνήθηκε να πάρει αντίδοτο, σύμφωνα με αναφορές. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ζητήσει άτομα από το κοινό να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Οι βασιλικές κόμπρες μπορούν να φτάσουν τα 5 μέτρα μήκος, και ζούνε στην Ινδία, στην Νοτιοανατολική Ασία και Νότια Κίνα.

Είναι ένα από πιο θανάσιμα φίδια του πλανήτη, καθώς το δηλητήριο που εκλύουν σε ένα δάγκωμα περιέχει τοξίνες που είναι αρκετές για να σκοτώσουν έναν ελέφαντα ή 20 άτομα.

Αλλά αυτά τα ερπετά συνήθως επιζητούν την απομόνωση και αποφεύγουν τους ανθρώπους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta