Αυτό το Top model γέννησε ένα γλυκύτατο κoριτσάκι. Η φωτογραφία πριν τον τοκετό, σόκαρε το ίντερνετ.

Το σούπερ μοντέλο Robyn Lawley ανέβασε φωτογραφίες των ραγάδων της σχολιάζοντας: “Να είστε ο εαυτός σας, να είστε περήφανες”

Για πρώτη φορά μετά τον τοκετό της, το σούπερ μοντέλο Robyn Lawley από την Αυστραλία, 26 ετών, δημοσίευσε μια αρετουσάριστη φωτογραφία της, γιορτάζοντας την αλλαγή στο σώμα της μετά τη γέννηση του μωρού της.

Μαζί με τη φωτογραφία, έγραψε στο Facebook ότι πληγώθηκε απίστευτα όταν τα ΜΜΕ αλλοίωσαν τα λόγια της στο θέμα της άμβλωσης, γράφοντας ότι θα προτιμούσε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της εξαιτίας του φόβου ότι θα έχανε το σώμα μοντέλου.

“Σοκαρίστηκα, όχι μόνο επειδή δεν είπα αυτά και κόψανε επιλεκτικά τα λόγια μου, για να μην αναφέρω ότι είχα ήδη αρκετές ραγάδες, όπως το 90% των γυναικών”, έγραψε η Lawley. Όχι μόνο ποτέ δε σκέφτηκε η Lawley την έκτρωση για αυτό το λόγο, αλλά και ήταν περήφανη για τις ραγάδες της. “Τις έχω κερδίσει”, γράφει η ίδια.

Χιλιάδες χρήστες στο Facebook έχουν πατήσει ‘Like’ στην ανάρτησή της και εκατοντάδες σχόλια την υποστηρίζουν. Άντρες και γυναίκες γράφουν τις ιστορίες τους για πόσο αγαπούν τις ραγάδες τους (ή της συντρόφου τους).

Almost a year ago, an interview from a very honest maybe too honest conversation with a friend was manipulated and taken…

Posted by Robyn Lawley on Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζει γράφοντας πόσο αγαπάει την κόρη της, το σώμα της και το δικαίωμα της ως γυναίκα να κάνει τις δικές της επιλογές στη ζωή.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta