Το Viber του Αγγελίδη… τα μηνύματα και η στάση της γυναίκας του

Μετα το τραγικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το κινητό του τηλέφωνο, όπως ήταν φυσικό πέρασε στα χέρια της γυναίκας του. Με το που έσκασε η «κακή είδηση» το τηλέφωνο κατακλύστηκε απο εκατοντάδες μηνύματα από φίλους αλλά και ανθρώπους που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και είχαν «χαθεί».

Η «επιθεση αγάπης» αυτη και θετικής αύρας συγκίνησε πάρα πολύ την Εβελίνα. Όταν δε διαπίστωσε το πόσο αποδεκτός είναι ο άντρας της από τον κόσμο αλλά και από απλούς ανθρώπους που έχουν δουλέψει στoυς χώρους εστίασης όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια… έσπασε.

Από τους σερβιτόρους και τους μπαρμαν μέχρι τους επιχειρηματίες, έδειξαν όλοι το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή. Στείλανε μηνύματα για να μάθουν πως συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η γυναίκα του Κωνσταντίνου-προς τιμήν της- μέσα στις δύσκολες ώρες που βίωνε στο νοσοκομείο κατάφερε να απαντήσει σε όλους όσοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο του συζύγου της. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το κινητό του παρέμεινε ανοικτό μέχρι και τις 28 του μήνα, όπως αναγράφει η εφαρμογή του Viber. Την πιο κρίσιμη ημέρα μετά το τροχαίο. Απο εκείνη την στιγμη και μετά το κινητό «σιώπησε».

Όσο για τα τελευταία νέα; Η κατάσταση του παρουσιαστή μπορεί να είναι κρίσιμη ωστόσο παραμένει σταθερή και αυτό δίνει ελπίδα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta