Το Ορυχείο Βωξίτη στην Κινέτα και η Μεγάλη Φωτιά! Τραγική Σύμπτωση ή Μήπως Μεθοδευμένη Ενέργεια; Για δείτε…

Στιγμές Εθνικού πένθους αυτές που περνάμε, καθώς αυτή η τεράστια φωτιά που θερίζει την περιοχή της Κινέτας , έχει πονέσει απίστευτα όλους τους απανταχού Έλληνες σε κάθε άκρη του πλανήτη μας…Πονάει η καρδιά σε τέτοια συμβάντα…

Ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει εικόνες που σου τρυπούν το στομάχι και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά καθώς οι vεkpοί έχουν ξεπεράσει τους 24 αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο, ώρα 4:30 το χάραμα, και πολύ φοβάμαι ότι με το φως της ημέρας ο απολογισμός θα είναι ακόμη πιο τραγικός.

Δείτε παρακάτω:

Αλήθεια όμως αναρωτιέστε τι σχέση έχει η φωτιά αυτή με το ορυχείο βωξίτη που ήταν προ των πυλών περίπου πριν ένα χρόνο στα Γεράνεια όρη; Τραγική σύμπτωση άραγε ή μήπως μια μεθοδευμένη και εσκεμμένη ενέργεια που αποσκοπεί σε κάτι συγκεκριμένο; Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.

Πριν από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2017, σύσσωμοι  κάτοικοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής της Κινέτας, είχαν αντιδράσει στο πλάνο που έλεγε ότι θα δοθεί άδεια σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση να κατασκευάσει ορυχεία βωξίτη στα Γεράνεια Όρη.

Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας κίνησης θα ήταν οδυνηρά για το περιβάλλον και το κλίμα της περιοχής. Για να συμβεί αυτό πρώτα απ’όλα θα χρειαζόταν αποψίλωση  των δασών της περιοχής.

Έπειτα από μαζικές αντιδράσεις όμως, με στοιχεία και επιχειρήματα για τις αμέτρητες οδυνηρές συνέπειες που θα υπήρχαν κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε προσωρινά.

Και φτάνουμε σήμερα θρηνούμε 20 ψυχές και να αναρωτιόμαστε …

Ήταν άραγε τυχαίο όλο αυτό που συνέβη;

Ή μήπως κάτι μεθοδευμένο και σκόπιμο;

Βλέπεις η ιστορία γράφει, μας διδάσκει και δεν ξεγράφει.

Και οι ιστορίες τέτοιου είδους έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν ότι μόνο τυχαίες δεν είναι…. Τι να σου πουν 24 ψυχούλες μπροστά στα εκατομμύρια ευρώ;

Το ξέραμε ότι κάποιοι δεν έχουν τον Θεό τους αλλά εδώ η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει…

Και θα μας βρείτε μπροστά σας. Να ζητήσουμε να παρέμβει εισαγγελέας για όλα αυτά που συμβαίνουν;

Μάλλον όχι…Μόνοι μας είμαστε!!!

Μόνοι αλλά πολλοί!!!

Μην τα ξεχνάτε πάντως αυτά περί ορυχείου.

Σε λίγο καιρό θα φανούν όλα και στην πράξη.

Μετράμε αντίστροφα!

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta