Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έβαλε χιλιάδες γιορτινά λαμπιόνια και οι εικόνες είναι μαγευτικές

Ο εκπληκτικός χριστουγεννιάτικος στολισμός του πάρκου αλλά και οι καθημερινές υπέροχες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο προσελκύουν το κοινό

Εδώ και αρκετές μέρες, χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να απολαύσουν τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικος στολισμός του.

Μόνο τη μέρα των εγκαινίων του στολισμού, τα οποία έλαβαν χώρα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, ήρθαν στο πάρκο 15.000 επισκέπτες.

Το Παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και 80 στολισμένα δέντρα συνθέτουν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό και καλούν τους Αθηναίους να το επισκεφθούν για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες τους.

Το φεστιβάλ φωτός στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Το Πάρκο έχει γεμίσει ήχους και φως, μέσω μιας σειράς διαδραστικών εγκαταστάσεων οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο. 4 εξ αυτών εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ 3 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ΚΠΙΣΝ.

Τη λειτουργία του έχει αρχίσει και το παγοδρόμιο, φιλοξενώντας αθλήτριες και αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ αλλά και πλήθος επισκεπτών. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 24/02/19, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. H είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org.

Τέλος, κάθε μέρα του Δεκέμβρη θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι. Διαβάστε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ.

Δείτε τις μαγευτικές εικόνες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta