Το Ιδιωτικό Νησί του Leonardo Di Caprio είναι ο Απόλυτος Επίγειος Παράδεισος

Εκτός από το γεγονός ότι ο Leonardo di Caprio τυχαίνει να είναι όμορφος, ταλαντούχος και πολύ πλούσιος ηθοποιός, είναι επίσης ο ιδιοκτήτης ενός ιδιωτικού νησιού, που είναι ο απόλυτος επίγειος παράδεισος. Το μόνο που του λείπει είναι ένα βραβείο Oscar, που του αξίζει, σωστά;

Ρίξτε μια ματιά στο νησί του di Caprio με τα κρυστάλλινα νερά.

Αυτή είναι η ακριβής τοποθεσία στο Μπελίζ στην Κεντρική Αμερική.

Πριν 10 χρόνια, ο Di Caprio αγόρασε το νησάκι στο Μπελίζ, έχοντας την πρόθεση να το μετατρέψει στο πρώτο θέρετρο, όπου θα γινόταν οικολογική αποκατάσταση. Είναι γνωστή η οικολογική συνείδηση και δράση του ηθοποιού, και αυτό το θέρετρο έχει στόχο να ωφελήσει τα υπεραλιευμένα νερά και τις διαβρωμένες ακτές του συγκεκριμένου μέρους.

Όταν ο di Capirio ανακάλυψε το νησί κατά τη διάρκεια διακοπών, συνειδητοποίησε ότι οι ψαράδες που χρησιμοποιούσαν το νησί κατέστρεφαν το οικοσύστημα, κόβοντας πολλά δέντρα και υπεραλιεύοντας τη θάλασσα. Αυτό ώθησε τον ηθοποιό να αγοράσει το νησί.

Όταν το θέρετρο θα είναι έτοιμο, θα χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Προς το παρόν, γίνεται αποκατάσταση του νησιού για να σωθεί ό, τι έχει απομείνει.

Ο στόχος είναι η αποκατάσταση να τελειώσει μέχρι το 2018, και θα υπάρχουν πιο αυστηροί κανόνες για τους επισκέπτες του νησιού. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα προσφέρουν τα απαραίτητα για το νησί.

Να πως θα μοιάζει το νησί τις επόμενες δεκαετίες.

Το φιλόδοξο έργο δείχνει μια κυρτή πλατφόρμα με πολυτελή σπίτια και υποβρύχια θα υπάρχουν τεχνητοί ύφαλοι και καταφύγια ψαριών.

Πως σας φαίνεται η φιλοδοξία του Leonardo Di Caprio; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: elitereaders.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta