Το δίλημμα που διχάζει το διαδίκτυο: Αυτή η γυναίκα είναι κουκλάρα ή στρουμπουλή;

O λόγος για την Ashley Graham που πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών, σε καμπάνιες εταιρειών ενώ έχει και την δική της σειρά με ρούχα.

Η φωτογράφιση της Ashley Graham

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Δύο μήνες μετά, ήρθε να μας δώσει αυτό που θέλαμε: μία αισθησιακή φωτογράφιση με μαγιό.

«Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν η Swimsuits for All με έβαλε στην διαφήμισή τους.» Στην διαφήμιση αυτή, ήταν η Graham δίπλα από την πισίνα, φορώντας ένα μπικίνι καθώς ένας διψασμένος τύπος με κουστούμι έπεσε μέσα. Η διαφήμιση αυτή είχε τεράστια επιτυχία.

Η έμπνευση ήρθε από τον James Bond

Η συλλογή αυτή, όπως λέει η ίδια, είναι εμπνευσμένη από τον James Bond. “Ήθελα να είμαι ο James Bond. Όχι ένα από τα κορίτσια του, γιατί τις έχουν πάντα για γλάστρες. Γιατί να μην είμαι το αφεντικό; Είμαι δυνατή, αλλά και αισθησιακή ταυτόχρονα.” Παρά την ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση που έχει, στο τέλος της μέρα, η Graham θέλει ότι θέλει κάθε γυναίκα όταν πρόκειται για μαγιό: να φαίνεται το στήθoς της καταπληκτικό.

«Ήθελα να κάνω κάτι που να είναι αισθησιακό, αλλά αρκετά απλό για να μπορούσε αυτή που το αγοράσει να το φοράει οπουδήποτε. Είμαι απλή κατά βάθος, αλλά μου αρέσει και η μόδα.”

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Εμείς με τη σειρά μας να πούμε πως είναι μια κούκλα τόσο στη ψυχή όσο και στο σώμα και πως η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στο να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου όχι στο πόσα κιλά είσαι ή δεν είσαι, κι αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το άρθρο

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα