Το Αγόρι που Έπαιζε τον ‘Forrest Gump’ Μεγάλωσε και Είχε την Πιο Εμπνευσμένη Ζωή

Η ταινία Forrest Gump που γυρίστηκε το 1994,  έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου πλέον ως διαχρονική. Έχει σχεδόν τα πάντα από όσα ζητάμε σε μια ταινία  – δράση, συναίσθημα, έμπνευση.

Δεν είναι μόνο γνωστή για την πλοκή που αιχμαλωτίζει. Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν, ο  Tom Hanks, η Sally Fields και ο  Haley Joel Osment, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αλλά που βρίσκονται οι υπόλοιποι ηθοποιοί σήμερα; .

Το μικρό αγόρι που ενσαρκώνει τον μικρό Forrest Gump, ονομάζεται Michael Humphreys, και ήταν το αγόρι με τα χαρακτηριστικά προσθετικά στα πόδια του, που έμαθε ότι μπορούσε να τρέξει, όταν τον κυνηγούσαν άλλα αγόρια και τον φώναζε η φίλη του, η  Jenny.

Όταν πρωταγωνίστησε στη ταινία, ήταν μόλις οχτώ ετών. Η οικογένειά του δεν ήταν ευκατάστατη, και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούσαν να παρίστανται στη πρεμιέρα της ταινίας στο Hollywood. Αντίθετα, το παρακολούθησαν στην τηλεόραση στο σπίτι τους στο Μισισίπι, στις ΗΠΑ.

Ενώ ο  Humphrey κατάφερε να επισκεφτεί τη Γερμανία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο για το ρόλο, δεν έγινε διάσημος. Στην πραγματικότητα, κατατάχθηκε στον αμερικανικό στρατό – όπως και ο  Forrest στη ταινία. Υπηρέτησε στο Ιράκ για 18 μήνες.

Ο Michael παραδέχεται, ότι η έμπνευσή του να καταταχθεί στο στρατό προέρχεται από την σκηνή που ο  Tom Hanks πολεμούσε στο Βιετνάμ στη ταινία.

Σύμφωνα με τον Humphreys, το παρατσούκλι του στο στρατό ήταν  ‘Gump’ – που δεν προκαλεί εντύπωση. Δηλώνει ότι έβαλε τα δυνατά του για να μη τον αναγνωρίσουν για τον ρόλο του στη ταινία, αλλά χρειάστηκε μόλις δύο εβδομάδες για να διαδοθεί η είδηση.

Εντελώς συμπτωματικά, ο Michael έτρεξε ένα αγώνα 10 χιλιομέτρων πέρυσι, όπου το πλήθος φώναζε  “Τρέχα, Forrest, τρέχα!” – η χαρακτηριστική φράση από την ταινία. Ο Michael, ωστόσο παραδέχεται, ότι κυρίως άτομα χωρίς τρόπους του πετάνε αυτή τη φράση.

Εσείς έχετε δει την ταινία Forrest Gump; Θυμάστε το μικρό αγόρι; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. 

Credit: viralthread.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta