To 1961 Κατασκεύασαν ένα Καταφύγιο στο Υπέδαφος για να Επιβιώσουν. Αλλά όταν το Ανακαλύπτουν Ξανά το 2016, ο Κόσμος φαίνεται Εντελώς Διαφορετικός…

Όταν ένας Αμερικανός ανακάλυψε τα σχέδια του σπιτιού του, πρόσ3ξε κάτι εκπληκτικό: το σπίτι χτίστηκε το 1961, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και όποιος το έχτισε ήθελε να είναι προετοιμασμένος για τα χειρότερα, καθώς κατασκεύασαν ένα μικρό καταφύγιο στη μέση της αυλής.

Το καταφύγιο είχε καλυφθεί από γρασίδι, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης είχε μεγάλη περιέργεια. Προσέλαβε μια εταιρεία για να βρουν το καταφύγιο χρησιμοποιώντας ανιχνευτή μετάλλων και μάρκαραν το ακριβές σημείο όπου πίστευαν ότι βρίσκεται η είσοδος.

Στη συνέχεια, ο άντρας ανέλαβε μόνος του το έργο να ξεθάψει την είσοδο και τα κατάφερε!

Εσωτερικά υπήρχε μια ελικοειδής μεταλλική σκάλα που οδηγούσε μέχρι κάτω. Πόσος καιρός έχει περάσει άραγε από τότε που κάποιος την κατέβηκε;

Με τη βοήθεια ενός φίλου, κατέβηκε μέχρι κάτω. Υπήρχε αρκετή ποσότητα χώματος, αλλά οι τοίχοι φαίνονταν σε καλή κατάσταση.

Αυτό το σχέδιο δείχνει την κάτοψη και τομή του σπιτιού. Μοιάζει σαν ένα υπόγειο ιγκλού. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε κάποιος κρυμμένος θησαυρός, αλλά από μόνο του είναι φοβερή ανακάλυψη!

Το πρώτο βήμα ήταν το καθάρισμα.

Ήδη είναι καλύτερα, αλλά οι σκουριασμένες σκάλες φαίνονται αρκετά επικίνδυνες.

Με τη βοήθεια φίλων και τα κατάλληλα υλικά, η είσοδος επανακατασκευάστηκε και σύνδεσαν νερό και ηλεκτρικό ρεύμα προς το καταφύγιο.

Οι παλιές σκάλες αφαιρέθηκαν, καθώς ήταν επικίνδυνες.

Να το εσωτερικό του καταφυγίου. Μένουν ακόμα κάποια πράγματα για να ολοκληρωθεί…

Η κατασκευή ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχουν μερικές ιδέες ήδη: κελάρι για κρασιά, χώρος φιλοξενίας ή δωμάτιο για χόμπι. Οι επιλογές είναι άπειρες!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta