17 τύποι που έχουν μείνει ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ για κάποιο λόγο. Είναι για λύπηση…

1. Μια φορά, μία κοπέλα μου είπε να αφήσω την πόρτα του κοιτώνα μου ξεκλείδωτη για να με ξυπνήσει το πρωί. Λίγο πριν ξημερώσει την κατάλαβα που σύρθηκε κάτω από τα σκεπάσματα, αλλά δε μπορούσα να καταλάβω γιατί έκανε τον κόπο να έρθει αφού ήταν τόσο κουρασμένη. Έτσι, έμεινα τελείως ακίνητος για να μπορέσει να κοιμηθεί…

2. Μια φορά, μία κοπέλα μου ζήτησε να χρησιμοποιήσει την ντουζιέρα μου και μάλιστα όση ώρα πλενόταν άφησε την πόρτα ορθάνοιχτη. Τι έκανα; Αποφάσισα να το παίξω αστείος και άρχισα να της πετάω παγάκια.

3. Ήμουν στο διαμέρισμά μου με μία κοπέλα και μόλις είχαμε τελειώσει μια ταινία. Εκείνη είχε το κεφάλι της στα πόδια μου όλη την ώρα και μετά με πήρε αγκαλιά, με φίλησε στο μάγουλο και με κοίταξε στα μάτια γεμάτη προσδοκία. Την κοίταξα για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια είπα: “εε… τι θέλεις να κάνουμε;“. Κατέληξα απλά να την πάω σπίτι της.

4. Μια φορά στο Λύκειο, μία κοπέλα από το σχολείο μου ζήτησε να την γυρίσω στο σπίτι της μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου και συμφώνησα. Όταν φτάσαμε, με ρώτησε αν ήθελα να μπω μέσα για να δω το δωμάτιό της και ότι δε θα ενοχλούσαμε τους γονείς της επειδή έλειπαν. Μπήκα, με ξενάγησε και έφυγα.

5. Παρήγγειλε παγωτό χωνάκι, “καταλάθος” λερώθηκε στο μάγουλό της και μετά μου ζήτησε να την καθαρίσω. Πήρα λοιπόν την τελευταία μας χαρτοπετσέτα και την σκούπισα. Μετά από λίγο λέρωσε και το άλλο της μάγουλο και μου είπε ότι θα μπορύσα να το καθαρίσω με το στόμα μου, δεδομένου ότι δεν είχαμε άλλο χαρτί. Γύρισα και της είπα: “Μπα, δε μου αρέσει η φράουλα” και την καθάρισα με τον αγκώνα μου.

6. Ήμουν με μια πολύ όμορφη κοπέλα στο κρεβάτι. Όταν μου είπε ότι κρύωνε… της έδωσα μία επιπλέον κουβέρτα.

7. Την γύριζα στο σπίτι μετά το ραντεβού μας όταν μου είπε ότι μπορώ να ανέβω στο διαμέρισμά της για καφέ. Αρνήθηκα ευγενικά λέγοντας “Δεν πίνω ποτέ καφέ τέτοια ώρα γιατί μετά δε μπορώ να κοιμηθώ“.

8. Μια φορά, με φίλησε μία κοπέλα μέσα στο σχολικό και μου είπε ότι αν ήθελα μπορούσα να κατέβω μαζί της και να πάμε στο σπίτι της γιατί έλειπαν οι γονείς της. Της είπα όχι γιατί θα πήγαινα στο “Miss Dragonball Z”.

9. Καθόμουν δίπλα της κατά τη διάρκεια μιας σχολικής παράστασης.
Αυτή: “Τα χέρια μου είναι κρύα.
Εγώ: “Και τα δικά μου.

10. Ήμουν στο σπίτι της δασκάλας μου και για κάποιον λόγο βρέθηκα στην κρεβατοκάμαρά της. Ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα πόδια μου να ακουμπάνε στο πάτωμα και τότε μπήκε μέσα αυτή, κάθισε πάνω μου, με κοίταξε για λίγο και αφού είδε ότι την κοιτούσα σαν χάνος μου είπε “Ας προχωρήσουμε με το μάθημα“.

11. Επιστρέφοντας μία κοπέλα στο σπίτι της μου είπε “Θέλεις να έρθεις μέσα; Οι γονείς μου λείπουν“. Η απάντησή μου: “Μπα, θα πάω να βρω τα παιδιά.

12. Ήρθε μια κοπέλα στο σπίτι μου, φόρεσε ένα μποξεράκι μου και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου. Την κοιτούσα χωρίς να κάνω τίποτα ενώ ταυτόχρονα αναρωτιόμουν γιατί το φόρεσε εφόσον της ήταν μεγάλο.

13. Μεθυσμένος με παρέα και παίζαμε χαρτιά. Δύο από τις κοπέλες μου κάνουν νόημα να τις ακολουθήσω στον επάνω όροφο. “Μισό λεπτό να τελειώσω το παιχνίδι!

14. Μετά από δείπνο και σινεμά, σταματήσαμε σε ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να αγοράσω ό,τι χρειαζόμουν. Όταν βγήκα λοιπόν είχα μία σακούλα με πατατάκια και δύο χυμούς…

15. Αυτή: “Είναι μία κοπέλα που της αρέσει πολύ κάποιος, αλλά αυτός δεν παίρνει χαμπάρι. Τι θα την συμβούλευες να κάνει για να του δείξει ότι της αρέσει;
Εγώ: “Δεν ξέρω. Ίσως απλά να του το πει;
Αυτή: “Δηλαδή ‘μου αρέσεις’; Τόσο απλά;
Εγώ: “Ακριβώς.
Αυτή: “Μου αρέσεις.
Εγώ: “Ωραία, πες της να του το πει και όλα θα πάνε καλά.
Αυτή: “…Μου αρέσεις…
Εγώ: “Ναι αυτό λέω. Με ήθελες τίποτε άλλο;

16. Μια κοπέλα μου χάρισε ένα CD με εpωτικά τραγούδια. Κατάφερα να ακούσω 2 και μετά το πέταξα γιατί ήταν άθλια.

17. Περπατώντας με μία κοπέλα, γύρισε και μου είπε “Τα χέρια μου είναι κρύα“. Κατενθουσιασμένος που είχα φροντίσει να φέρω μαζί μου γάντια, τα έβγαλα και της τα έδωσα. Με κοιτούσε σαν εξωγήινο…

Credits: 9gag

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta