Τι συμβαίνει όταν ξέρεις ότι το παιδί σου θα γεννηθεί νεκρό; Κι όμως υπάρχει ζωή μετά την απώλεια…

Όταν είδαμε πρώτη φορά τις φωτογραφίες της γέννας του μικρού Liam από την φωτογράφο Rachel Smith ανατριχιάσαμε από το πόσο λεπτομερείς ήταν. Δεν ξέραμε όμως όλη την ιστορία και το πόσο σημαντικός ήταν ο μικρούλης για την οικογένειά του, μέχρι που μιλήσαμε μαζί της.

18 μήνες νωρίτερα, οι γονείς του Liam, Erikah και Luke περίμεναν να έρθει στον κόσμο το κοpιτσάκι τους, η Ailene Martina Messamer. Ο Luke ήταν με απόσπαση στην Okinawa της Ιαπωνίας όταν η Erikah έμαθε ότι η μικρή Ali θα γεννιόταν νεκρή στις 23 εβδομάδες και 3 μέρες…

Με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού ο Luke κατάφερε να είναι δίπλα στη σύζυγό γι’ αυτό το τόσο τραγικό γεγονός και ύστερα από 33 ολόκληρες ώρες η Ali ήρθε και “έφυγε” μέσα από τα χέρια τους…

Τις συγκλονιστικές στιγμές αποθανάτισε φωτογράφος του Now I Lay Me Down to Sleep, ώστε οι γονείς της μικρής να έχουν ένα ενθύμιο από τη σύντομη παρουσία της στον κόσμο αυτό.

18 μήνες αργότερα, ο μικρός Liam γεννήθηκε για να δώσει χαρά σε αυτούς τους τόσο ταλαιπωρημένους γονείς. Δείτε τις φωτογραφίες της γέννησής του:

ss

ss

ss

ss

ss

ss

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta