Θυμάστε το παιδί με το ύφος αυτοπεποίθησης που έγινε σταρ του Ίντερνετ; Έσωσε τη ζωή του μπαμπά του μαζεύοντας 100χιλ $ για να κάνει μεταμόσχευση

Θυμάστε τη φωτογραφία με αυτό το αγόρι; Με τα φρύδια του ζαρωμένα, τα χείλη του σφιχτά και τη γροθιά του σαν πέτρα, η φωτογραφία αυτού του παιδιού είχε γίνει viral για την αποφασιστικότητα που έβγαζε. Όμως με τη φήμη που απέκτησε από τότε, το μικρό αυτό παιδί βοήθησε να σωθεί η ζωή του μπαμπά του.

Το 2010, ο 11μηνών τότε Sammy Griner από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, έγινε διάσημος για μια φωτογραφία του, την οποία τράβηξε η μητέρα του, Laney, το 2007. Ευτυχώς, η μεγάλη φήμη του τον βοήθησε να σώσει τη ζωή του πατέρα του, ο οποίος χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού το 2015.

Credit: Facebook | Laney Griner

Σύμφωνα με το New Statesman, η Laney ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι η έκφραση στο πρόσωπό του Sammy θα τον έκανε διάσημο. Επίσης, είπε ότι ο Sammy είχε φάει κατά λάθος λίγη άμμο, κάτι που του προκάλεσε αυτή την έκφραση.

Credit: Twitter | laneymg

Ο πατέρας του Sammy, ο Justin, αρρώστησε το 2006 και υπέστη πλήρη νεφρική ανεπάρκεια το 2009. Έξι χρόνια αργότερα, χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού. Τότε, η οικογένεια αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα ιατρικά του έξοδα. Από τη στιγμή που οι χρήστες του ίντερνετ συνειδητοποίησαν ποιανού παιδιού ο πατέρας χρειαζόταν τα χρήματα, η οικογένεια μάζεψε $100,000 μέσα σε λίγες μέρες!

Credit: Twitter | laneymg

Ευτυχώς, ο Justin έκανε τη μεταμόσχευση το 2015.

Credit: Facebook | Laney Griner

Ο Sammy είναι χαρούμενος που η φήμη του βοήθησε τον μπαμπά του, αν και δεν θέλει να γίνει ξανά διάσημος, αφού θεωρεί πως «μια φορά» ήταν αρκετή γι’ αυτόν. Η οικογένεια σέβεται την επιθυμία του Sammy.

“Μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε σε ένα σόου αλλά ο Sammy δεν ήθελε να το κάνει κι έτσι αρνηθήκαμε την πρόταση,” είπε η Laney.

Credit: Twitter | laneymg

«Δεν θέλω να εμφανιστώ ζωντανά στην τηλεόραση,» είπε ο Sammy.

Είπε ότι θέλει να γίνει καλλιτέχνης και πρόσθεσε ότι είναι ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι του ζητούν μια φωτογραφία του. “Με κούρασε αυτό,” είπε.

Credit: Facebook | Laney Griner

Φυσικά, είναι περήφανος που η φωτογραφία του έκανε τους ανθρώπους χαρούμενους και βοήθησε τον μπαμπά του. “Χαίρομαι που είμαι διάσημος επειδή βοήθησα το μπαμπά μου και επειδή ξέρω πως η φωτογραφία μου έκανε πολλούς ανθρώπους να χαμογελάσουν. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω ακόμα τον πατέρα μου δίπλα μου,” είπε ο Sammy.

Πγηή: diaforetiko.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta