Θυμάστε Την Πιο Χοντρή Γυναίκα Του Κόσμου Που Ζύγιζε 500 Κιλά; Δείτε ΠΟΣΟ Έχει Αδυνατίσει Και ΠΩΣ Είναι Σήμερα!

H 36χρονη Eman Abd El Aty από την Αίγυπτο ήταν η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου με βάρος 500 κιλά. Με την βοήθεια Ινδών γιατρών στο νοσοκομείο Saifee στην Βομβάη έκανε βαριατρική επέμβαση και έχασε 250 κιλά, δηλαδή το μισό της βάρος.

Δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι για 25 χρόνια!

Η οικογένεια της Abd El Aty ισχυρίζεται ότι ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι τα τελευταία 25 χρόνια. Δεν μπορούσε να κάθεται για πολλές ώρες ούτε να περπατήσει.

Η επέμβαση

Η επέμβαση της έγινε από μια ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον Dr. Muffazal Lakdawala. Ο Dr Lakdawala είπε ότι η Abd El Aty συνέχισε να χάνει βάρος, αλλά είχε πάθει εγκεφαλικό σαν παιδί, που σήμαινε ότι η μία πλευρά του σώματος της ήταν παράλυτη και πάθαινε σπασμούς.

Επίσης, είπε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει και να μασήσει το φαγητό. Το νοσοκομείο δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά την επέμβαση.

Τι είναι η βαριατρική επέμβαση;

Η βαριατρική επέμβαση είναι επίσης γνωστή και ως επέμβαση απώλειας βάρους. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία ατόμων που είναι θανάσιμα παχύσαρκοι, δηλαδή έχουν ΔΜΣ πάνω από 40 ή πάνω από 35 σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

Περιλαμβάνει αρκετές ιατρικές παρεμβάσεις σε παχύσαρκα άτομα. Η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται μέσω της μείωσης του μεγέθους του στομάχου με γαστρικό μανίκι ή με την απομάκρυνση μέρους του.

Πηγή: newsthessaloniki.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta