Θέλησαν να σταματήσουν την χρηματοδότηση της κλινικής και δείτε τι έκανε αυτή η κοπέλα!

H Γερουσία ψήφισε κατά της αποκοπής των πόρων για την εθνική κλινική υγείας γυναικών “Planned Parenthood”, αυτή την βδομάδα, αλλά πριν την ψηφοφορία αυτή, μία γυναίκα που χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της κλινικής, αποφάσισε να κάνει κάτι επί του θέματος.

Όπως φάνηκε, οι υπηρεσίες αυτές έσωσαν την ζωή της και έτσι είπε να φυλάξει σε ντοκουμέντο αυτό που της συνέβη.

Σε ένα Facebook post λοιπόν στις 18 Σεπτεμβρίου, η Ambarie Stacey Schiefer μοιράστηκε μία εικόνα από τον εαυτό της με το μεσαίο της δάχτυλο σηκωμένο μαζί με την προσωπική της ιστορία, “ονοματίζοντας” όλους αυτούς από την Γερουσία και άλλους που θέλησαν να σταματήσουν την χρηματοδότηση του οργανισμού “Planned Parenthood”– ενός οργανισμού, που ναι όντως παρέχει ασφαλής και οικονομικές αμβλώσεις, αλλά επίσης και τεστ Παπανικολάου, STD tests, HIV tests, μεθόδους αντισύλληψης, πυελικές εξετάσεις, και ελέγχους για τον καρκίνου του μαστού σε 2.7 εκατομμύρια γυναίκες στην Αμερική κάθε χρόνο!

«7 Νοεμβρίου του 2013. Στην ηλικία των 23, αναγκάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μέρους του τραχήλου της μήτρας μου για την αποτρέψω τα μη φυσιολογικά κύτταρα μου να γίνουν καρκινικά.» Έγραψε.

Αυτό το μεσαίο δάχτυλο που σηκώνω περήφανα εδώ είναι ένα προκαταβολικό ‘f*ck you’ σε όποιον και σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν απίθανο για κάποιον όπως εγώ, χωρίς ασφάλεια να υποβληθεί σε μία τόσο σημαντική για την υγεία του επέμβαση

Το Post της έγινε viral, με περισσότερα από 16,000 shares.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta