ΤΕΣΤ: Πόσο Καλά Μπορείτε να “Διαβάσετε” τους Άλλους;

Πιστεύετε ότι είστε καλοί στο να “διαβάζετε” τους άλλους; Το να “διαβάζουμε” τους άλλους είναι μια τέχνη που πολλοί από εμάς ενστικτωδώς έχουμε τελειοποιήσει ή έχουμε αποτύχει παταγωδώς.

Όσον αφορά τους ανθρώπους, είμαστε όλοι περίπλοκα συναισθηματικά όντα, που βιώνουν διαφορετικά συναισθήματα σε καθημερινή βάση. Είμαστε ικανοί να περάσουμε από μια χαρούμενη στιγμή σε σκοτεινή και καταθλιπτική διάθεση, σε ελάχιστα λεπτά. Οι άνθρωποι συνήθως εκπέμπουν κάποια λεπτά σημάδια, που αποκαλύπτουν πολλά για αυτό που σκέφτονται ή νιώθουν σε οποιαδήποτε στιγμή. Παρακολουθώντας στενά κάποιον μπορούμε να διαβάσουμε αυτό που εκφράζουν, και από αυτό μπορούμε να μαντέψουμε τι αισθάνονται.

Το ρητό “τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής” ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περίπτωση. Κοιτάζοντας τα μάτια κάποιου, την περιοχή γύρω τους, τις κόρες των ματιών, τα φρύδια κτλ, μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα τι αισθάνονται εκείνη την στιγμή. Αρκετές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι οι γυναίκες μπορούν να διαβάσουν καλύτερα τους άλλους από τους άντρες. Μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να συντονιστούν σε αυτό που νιώθουν οι άλλοι. Αυτό συνδέεται με την ιδέα, ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο συναισθηματικά έξυπνο φύλο, που συνδέονται με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ και προσωπικό επίπεδο.

Στο σύντομο και διασκεδαστικό τεστ που ακολουθεί, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την προσωπική σας συναισθηματική αντίληψη, όσον αφορά τους άλλους. Θα σας αποκαλύψει πόσο καλοί είστε όταν “διαβάζετε” τους άλλους, γι’ αυτό δοκιμάστε τους και μάθετε τα δικά σας αποτελέσματα!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta