Τεράστια Τιμή από την Βασιλική Οικογένεια: To άκρως ελληνικό όνομα που επέλεξε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ για την κόρη της!

LONDON, ENGLAND - JUNE 11: (L-R) Camilla, Duchess of Cornwall, Prince Charles of Wales, Catherine, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge, Prince George Of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge watch a fly past during the Trooping the Colour, this year marking the Queen's 90th birthday at The Mall on June 11, 2016 in London, England. The ceremony is Queen Elizabeth II's annual birthday parade and dates back to the time of Charles II in the 17th Century when the Colours of a regiment were used as a rallying point in battle. (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images)

Ελληνικό άρωμα στη βρετανική οικογένεια!

Στις 19 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη της Zara Tindall, της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ και 17ης διαδόχου του βρετανικού θρόνου!

Μόλις σήμερα μάθαμε το όνομα της μικρής που είναι άκρως Ελληνικό και ξεφεύγει από τα κλασικά γυναικεία βασιλικά ονόματα, όπως είναι το Catherine, το Charlotte ή το Beatrice.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Tindall, η δεύτερη κόρη της θα λάβει το όνομα Lena Elisabeth και είναι απόλυτα ταιριαστό με το έβδομο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διάβασε ακόμα: Ελένη Καρποντίνη: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της

Η προέλευση του Λένα, είναι καθαρά Ελληνική και σημαίνει το φως και συχνά χρησιμοποιείται ως υποκοριστικό του Helena, που ήταν και το όνομα της τρίτης κόρης και πέμπτου παιδιού της βασίλισσας Victoria που έζησε από το 1846 έως το 1923.

Το δεύτερο όνομα της μικρής κόρης της Zara θα είναι Ελισάβετ, ως φόρος τιμής στην γιαγιά της Tindall!
Η μεγάλη κόρη της Zara και του συζύγου της Mike Tindall που σήμερα είναι τεσσάρων ετών είχε πάρει το όνομα Mia Grace.

Πηγή: queen.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta