Ταξίδι εφιάλτης, ούρλιαζαν όλοι οι επιβάτες: Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο και…

Κανένας επιβάτης δεν περίμενε να ζήσει τέτοιο εφιάλτη σε πτήση της Lufthansa, όταν μετά από 90 λεπτά στον αέρα το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Το βίντεο κόβει την ανάσα

Το αεροπλάνο άρχισε να ταρακουνιέται στον αέρα, ενώ πετούσε σε ύψος 37.000 ποδιών, με τους επιβάτες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το βίντεο:

Οι σοκαριστικές περιγραφές των επιβατών της πτήσης

Οι περιγραφές των επιβατών στη Washington Post σοκάρουν. «Την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν το δείπνο, το αεροσκάφος έκανε βουτιά», δήλωσε επιβάτης ενώ ένας άλλος είπε ότι τα τρόφιμα «πετούσαν στον αέρα, χτυπώντας, ακόμη και καταστρέφοντας την οροφή του αεροπλάνου».

Μία φωτογραφία που έστειλε στον άνδρα η σύζυγός του δείχνει δίσκους τροφίμων και δοχεία, σερβίτσια και φυλλάδια διασκορπισμένα στο διάδρομο, μετά την προσγείωση.

Ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του βρισκόταν στην πτήση, είπε ότι «οι άνθρωποι που δε φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας τραυματίστηκαν ως επί το πλείστον, γιατί αιφνιδιάστηκαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν» όταν το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ένα άλλο άτομο του οποίου η αδερφή και ο κουνιάδος ήταν στην πτήση είπε ότι το περιστατικό ήταν «εξαιρετικά τρομακτικό, [με] πολλά σπασμένα γυαλιά και ουρλιαχτά και πολλαπλούς τραυματισμούς», σύμφωνα με την The Sun.

Η αποζημίωση της αεροπορικής εταιρείας – Πόσοι τραυματίες υπήρξαν

Η αεροπορική εταιρεία πρόσφερε στους επιβάτες αποζημίωση στους επιβάτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων αφού μια θυμωμένη επιβάτης, με το όνομα Άσλεϊ έγραψε στο Twitter: «Πολλά από τα σχέδιά μας έχουν επηρεαστεί, τα ρούχα μας έχουν καταστραφεί και σίγουρα περιμένουμε πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο απόψε».

«Θα θέλαμε να λάβουμε άμεση βοήθεια και αποζημίωση για το καταστροφικό περιστατικό αναγκαστικής προσγείωσης με το αεροπλάνο LH469», έγραψε.

Η αεροπορική εταιρεία παρέχει επίσης ξενοδοχειακά καταλύματα στους επιβάτες. Οι επτά τραυματίες διακομίστηκαν νοσοκομεία.

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»