Τα Μάτια της την Φαγούριζαν όλο και πιο πολύ. Όταν την είδε ο Γιατρός, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του.

Μια Κινέζα, που ονομάζεται κυρία Ζανγκ, είχε μια περίεργη φαγούρα που προερχόταν από το μάτι της. Επισκέφτηκε το γιατρό, και όταν τελικά ανακάλυψαν τι προκαλούσε τη φαγούρα στα μάτια της, ούρλιαζε.

Τώρα το πολύ κοντινό βίντεο, που δείχνει τις ψείρες να ζουν στο μάτι της, έγινε viral. ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ αν είστε ευαίσθητοι στο φρικιαστικό περιεχόμενο.

Όταν τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται στο μάτι της, η Ζανγκ σκέφτηκε ότι είχε κάποια μόλυνση ως αποτέλεσμα του πρόσφατου εγκεφαλικού επεισοδίου της. Αλλά όταν παρατήρησε κάτι να κινείται πάνω στο βλέφαρο της, άρχισε να ανησυχεί περισσότερο.

Ο γιατρός της είπε άμεσα ότι δεν είχε καμία μόλυνση. Αντί για αυτό το μάτι της είχε μολυνθεί με ψείρες.

“Αυτές οι ψείρες είχαν όλες λευκό χρώμα,” είπε ο Δρ Bao Guisheng. “Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος παράσιτου, όπως ακάρεα ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν κοιτάξαμε μέσα από ένα μικροσκόπιο, είδαμε ότι ήταν ψείρες.”

Ο γιατρός, με τη βοήθεια των νοσοκόμων, προσεκτικά αφαίρεσε τις ψείρες από τα μάτια της κυρίας Ζανγκ. Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, ωστόσο μπορεί να συμβεί σε ανθρώπους.

Παρακολουθήστε το κοντινό βίντεο για να δείτε τις λευκές ψείρες. Αν δείτε ποτέ κάτι τέτοιο, φροντίστε να επικοινωνήσετε άμεσα να επισκεφτείτε το γιατρό σας!

Μοιραστείτε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο στο Facebook!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta