Τα 11 Χαρακτηριστικά της Τέλειας Γυναίκας που Θέλει Κάθε Άντρας.

Τα παραμύθια μας θέλουν να πιστεύουμε ότι μόνο τα κορίτσια φιλάν μερικούς βατράχους μέχρι να βρουν το ταίρι τους. Στην πραγματικότητα και οι άντρες πρέπει να φιλήσουν αρκετούς βατράχους μέχρι να βρουν το ιδανικό.

Πάνε οι μέρες που συμβιβαζόσουν με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που οι γονείς της ήξεραν τους δικούς σου. Πλέον είναι λίγο σαν τα ψώνια. Μέχρι που θα έρθει εκείνη που θα τα αλλάξει όλα και αυτά είναι τα 10 σημάδια που πρέπει να ψάξετε για να τη βρείτε.

1.Είναι έξυπνη

Πολλοί πιστεύουν ότι το να μπλέκεις  με μία έξυπνη γυναίκα είναι επικίνδυνο, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από μία γυναίκα με δυνατό μυαλό. Έτσι θα κερδίσει το σεβασμό σου και θα χαίρεσαι να την ακούς να μιλάει.

2. Σας φαίνεται πάντα όμορφη

Σίγουρα μία γυναίκα δεν θα είναι πάντα στα καλύτερά σας, αλλά η τέλεια γυναίκα θα σας φαίνεται πάντα όμορφη. Από το πρωί που ξυπνήσετε, κατά τη διάρκεια της μέρας, ακόμα και όταν θα φοράει τις πυτζάμες της.

3. Είναι ευγενική και σας φροντίζει

Σίγουρα δεν ονειρεύονται όλοι τα παιδιά, αλλά άμα εσείς το κάνετε, μία τέτοια γυναίκα θα γίνει πολύ καλή μητέρα και σύζυγος.

4. Είναι ζωηρή και έχει φλόγα μέσα της

Δεν λέμε να είναι επιθετική, αλλά παθιασμένη. Μία γυναίκα που θα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις τέλεια και να μην σε αφήνει στιγμή να βαριέσαι.

5. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις την αγάπη της

Η ανασφάλεια είναι κάτι καταστροφικό σε μία σχέση και άμα η κοπέλα σας δεν σας δείχνει αγάπη και στοργή, είναι αναπόφευκτο να γίνει. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη, όταν νιώθεις πως η κοπέλα σου σε αγαπάει.

6. Είναι ανοιχτή σε συμβιβασμούς

Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες μπορούν να γίνουν εγωιστές και πεισματάρηδες και έτσι είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό να μπορούν να συμβιβάζονται.

7. Νιώθεις όμορφα όταν είσαι κοντά της

Το να έισαι μαζί της είναι η καλύτερή σου και νιώθεις μεγάλη οικειότητα και ασφάλεια κοντά της.

8. Είναι δυνατή αλλά ταυτόχρονα και θηλυκή

Μία δυνατή γυναίκα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου, θα σε κρατήσει στο σωστό δρόμο και θα νιώθεις για πάντα υπερήφανος για αυτό.

9. Δεν σε αφήνει μόνο, αλλά χωρίς να σε κάνει να ασφυκτιάς.

Μία γυναίκα που σέβεται το γεγονός ότι χρειάζεσαι προσωπικό χώρο, αλλά θα θέλει να γνωρίσει τους κύκλους σου και να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους σου

10. Έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ

Μία γυναίκα που θα σε κάνει να γελάς, να γελάτε και να ζείτε πολύ έντονες στιγμές.

11. Σε ελκύει εpωτικά.

Τελικά, άμα δεν υπάρχει έλξη, θα καταλήξετε να είστε φιλαράκια. Μία γυναίκα που σε σαγηνεύει χωρίς καν να το προσπαθεί είναι πραγματικά ότι πρέπει. Μην την αφήσετε να ξεφύγει.

Εννοείται πως αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικά, αλλά άμα μία γυναίκα έχει αυτά τα 11 χαρακτηριστικά, θα το μετανιώσετε άμα την αφήσετε.

Δείτε ΕΔΩ τα 12 Χαρακτηριστικά του Τέλειου Άντρα!

Credit: viralthread.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta