Survivor:Αυτός είναι ο λόγος που ο Αγόρου πήρε τη θέση του Νάσου στις ΗΠΑ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Νάσου Παπαργυρόπουλου και γιατί ο Αγόρου «πήρε μεταγραφή» στην ομάδα των Διασήμων;

Ένα βήμα παραπέρα πήγε η παραγωγή του Survivor 2 τα έπαθλα που δίνουν στις ομάδες που κυριαρχούν στις δοκιμασίες καθώς ένα από τα προηγούμενα έπαθλα περιείχε ταξίδι-αστραπή στο … Μιλγουόκι!

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του παιχνιδιού:

«Το πλουσιοπάροχο έπαθλο του παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντεκόκουνμπο και στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντώνται με τους Σέλτικς. Η ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα σήμερα θα πετάξει και θα βρεθεί στο γήπεδο του Μιλγουόκι όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκετμπολίστα».

Πράγματι, το γκρουπ των Διασήμων, το οποίο κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε μέχρι σήμερα στο παιχνίδι επιβίωσης βρέθηκε στο «Μπράντλεϊ Σέντερ».

Στο τέλος του αγώνα, οι «κόκκινοι» έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα της Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter, όπου αντί του Νάσου Παπαργυρόπουλου υπάρχει και ένας παίκτης των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου.

Ο παίκτης των Διασήμων αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύει τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει και σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού κανένας παίκτης δεν μπορεί να παραβιάσει τις εντολές των γιατρών.

Από τη στιγμή που βρίσκεται εκτός του αγωνιστικού χώρου δεν μπορεί να απολαύσει κάποιο έπαθλο χωρίς να έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο, πόσο μάλλον ο Νάσος που δεν είναι τόσο καλά.

Η «μεταγραφή» του Αγόρου στην ομάδα των διασήμων
Όσο για την επιλογή του Νικόλα Αγόρου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή οι θέσεις στο γήπεδο ήταν συγκεκριμένα έγινε κλήρωση και ο τυχερός ήταν ο Νικόλας Αγόρου!

Ωστόσο, τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Σχετικά με το αν ο Νικόλας μεταφέρθηκε στην ομάδα των διασήμων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς σύντομα θα γίνει η πολυσύχναστη ένωση των ομάδων και πλέον η παραγωγή δεν έχει κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: .thetoc.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta