Survivor Trailer: Πέσαν Οι Μάσκες! Σε Διάλυση Πια Οι Μαχητες Και Η Κόντρα Τεο-Ηλία Ξαναπαίρνει Φωτιά!

Survivor 2: Ξέσπασμα Μελίνας: «Πατάνε επί πτωμάτων για τον στόχο τους. Τους νοιάζει μόνο ο τελικός»

Ο Πάνος με τη Μελίνα από την ομάδα των Μαχητών του survivor 2 συζητούσαν για τις σχέσεις τους με τους παίκτες.

Ο Πάνος υποστήριξε ότι σημαντικό είναι να υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός ώστε να διατηρήσουν επαφές και εκτός παιχνιδιού με τη Μελίνα να του εξηγεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τη νίκη και πατούν πάνω σε άλλους. «Κάποια άτομα μπορεί να πατήσουν επί πτωμάτων για να καταλήξουν στον δικό τους στόχο πράγμα που είναι λάθος και νομίζω ότι στην ομάδα υπάρχουν τέτοια άτομα. Κατά καιρούς το καμουφλάρουν αλλά τους βγαίνει. Έχουν στόχο να βρεθούν στον τελικό και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο.»

Survivor 2: Το ξέσπασμα της Μαρίας των Μαχητών – Ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της

Η Μαρία των Μαχητών του survivor 2 είναι ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της και ξέσπασε.

«Μπορεί να νιώθω λίγο περίεργα γιατί στην αρχή μπήκα με πάρα πολύ θετική ενέργεια και ακόμα έχω πολύ θετική ενέργεια να δώσω σε όλους. Ήρθα εδώ για να κερδίσουμε και όχι για να χάσουμε και να σκέφτομαι ότι το ένα παιχνίδι είναι έτσι και θα το κερδίσουμε και το άλλο είναι αλλιώς και να είμαι χαλαρή. Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό το έπαθλο όσο η νίκη. Γιατί έχοντας τη νίκη έχεις και το έπαθλο. Μια ζωή αυτό μας ένοιαζε, το έπαθλο, το κύπελλο θα έρθουν. Κάποια παιδιά τα έπαθλα τα βλέπουν διαφορετικά, ίσως δεν έχουν αθλητική παιδεία και μας αντιμετωπίζουν ως “εσείς οι καινούργιοι που ήρθατε δεν έχετε καταλάβει ότι δύο μήνες πεινάμε. Ότι ταλαιπωριόμαστε, ότι ήμασταν σε άλλη παραλία και τώρα ήρθατε εσείς εδώ”…».

Survivor 2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο άνεσης και το μπόνους έκπληξη από την παραγωγή

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές του survivor 2 αγωνίστηκαν για το έπαθλο άνεσης και ένα μπόνους που ήταν μεγάλο δέλεαρ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες ότι όποια ομάδα κέρδιζε το έπαθλο που είναι στρώματα και μαξιλάρια θα είχαν την ευχέρεια να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ. Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν στη μάχη σε ένα απαιτητικό αγώνισμα και προσπάθησαν να κερδίσουν το έπαθλο. Ποια ομάδα κατάφερε τελικά να βγει νικήτρια και να πάρει το έπαθλο άνεσης και να απολαύσει μασάζ; Νικητές οι διάσημοι με σκορ 10 προς 2 των Μαχητών.

Survivor 2 Το trailer της Δευτερας 26-3-18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta