Survivor Trailer! Ο τυφώνας ξεκίνησε! Η φοβερή κίνηση του Μουρούτσο αγώνισμα! Θα πέσουν κορμια….Δείτε τι μας περιμένει!

Survivor 2: H Iron Barbie μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Δε με ψήφισε ούτε η μάνα μου»

Μπορεί η παρουσία της στο «Survivor» να ήταν σχετικά σύντομη, ωστόσο η Μαρία Πανταζή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού και να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα της.

O κόσμος την ψήφισε για να βγεί από το παιχνίδι. Για ποιο λόγο πιστεύει ότι την επέλεξε για την έξοδο;
«Οι ψήφοι ήμουν σίγουρη ότι θα βγάλουν εμένα έξω, επειδή ο κόσμος που ψηφίζει είναι νέα παιδιά, άρα ταυτίζονται περισσότερο με άτομα που βρίσκονται κοντά στις ηλικίες τους. Εδώ καλά καλά δεν με ψήφισε η μητέρα μου και οι χιλιάδες γνωστοί που έχω στην Ελλάδα και την Κύπρο…», λέει στο περιοδικό 7 μέρες TV και συνεχίζει:

«Όταν κάποιος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, δεν είναι τόσο εύκολο όσο σε ένα νεότερο να ψηφίσει. Είναι δύσκολο ένας άνθρωπος πάνω από πενήντα χρόνων να είναι ξύπνιος έως πολύ αργά ή να είναι εξοικειωμένος με τον τρόπο ψηφοφορίας», λέει.

Τα «καρφιά» του Σώζοντα για την Σαλταφερίδου και το ξεκαθάρισμα με τον Κρητικό για το φαγητό

Survivor 2018: Ο Σώζων δεν λέει να βάλει μυαλό όσον αφορά στην διαχείριση του φαγητού.

Μετά την νίκη τους, επέστρεψαν στην παραλία και εν όψει του επόμενου αγωνίσματος θέλησε να ρωτήσει εάν θα πρέπει να ρισκάρουν να φάνε έτσι ώστε να έχουν δυνάμεις. Ο Στέλιος Κρητικός που έχει αναλάβει τις προμήθειες και το πως θα τρώνε έσπευσε να του ξεκαθαρίσει ότι τρεις μήνες υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος και διαχείριση και πως δεν θα πρέπει ν’ αλλάξει. Ο Σώζων προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν είπε να φάνε απλά ρώτησε εάν θα πρέπει να ρισκάρουν.

Στην συνέχεια, ο Σώζων δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» τους στην Σαλταφερίδου και να τονίσει όσο καιρό είναι στο Survivor προσπαθεί να χαλάσει ότι εκείνος κάνει.

Δείτε το video:

Ο Σώζων έριξε «βόμβα»: «Η Εύη μίλησε με τον Αγόρου και αυτό άλλαξε την αγωνιστικότητα των μαχητών»

Survivor 2018: Χαμός στο Survivor ανάμεσα στον Σώζοντα και την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Σώζων μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε ότι η Εύη Σαλταφερίδου πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με τους γονείς του Νικόλα Αγόρου και τους είχε πει ότι θα του μιλήσει για να ηρεμήσει τα πνεύματα στην παραλία.

Ωστόσο, η Εύη και ο Σώζων πήγανε στην ομάδα των διάσημων, αλλά ο παίκτης υποστηρίζει ότι η συμπαίκτρια του πλησίασε τον Νικόλα Αγόρου πριν από κάποιο κουίζ και μίλησαν ενώ αυτό απαραγορεύεται. Μάλιστα, ο Σώζων υποστηρίζει ότι τα όσα του είπε βοήθησαν την αγωνιστικότητα των μαχητών και έχει γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα τους και πως αν τα πει στους συμπαίκτες τους θα γίνει χαμός.

Ο Σώζων όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την κατηγορεί ότι μοιράζει φαγητό στους συμπαίκτες της για να το παίξει καλή και να την συμπαθήσουν.

Δείτε το video:

Ο πραγματικός λόγος που αδυνατίζουν οι παίκτες του Survivor θα Σας Σοκάρει …

Αδιαμφισβήτητα, όλοι οι παίκτες είναι εμφανώς αδυνατισμένοι. “Φυσιολογικό”, θα σκέφτεσαι. “Αφού πεινάνε τα παιδιά! Σε σημείο που αναγκάζονται να κλέψουν φαγητό, δηλαδή!” Δεν έχεις άδικο…όμως αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που οι παίκτες έχουν χάσει τόσα κιλά…

Η βασική τροφή των “Μαχητών” και των “Διασήμων” είναι οι καρύδες, όπως ξέρουμε όλοι. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, μάλιστα, τρώνε περίπου 2-3 ο καθένας την ημέρα. Αυτό που ίσως όμως δεν ξέρεις είναι πως αυτές οφείλονται για την απότομη πτώση του βάρους τους. Και αυτό γιατί η καρύδα είναι πλούσια σε κορεσμένο λίπος, το μισό από το οποίο προέρχεται από το λαυρικό οξύ, ένα μοναδικό λιπίδιο που βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το συγκεκριμένο λιπίδιο έχει μάλιστα και αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενώ παράλληλα μειώνει και τη χοληστερίνη. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, τα έλαια της καρύδας περιέχουν τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, τα οποία είναι εύκολο να χωνευτούν από τον οργανισμό και ουσιαστικά επιταχύνουν τον μεταβολισμό. Όλα αυτά για τη φυσιολογική κατανάλωση καρύδας…Φαντάσου τώρα αυτοί που δεν τρώνε τίποτα άλλο!\

Survivor 2 Το trailer της τρίτης 4-17-18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta