Survivor Trailer: «Φτάνει, έχω έρθει ως εδω». Σπυροπουλου και Χατζιδου σε κόντρα εκτός Ορίων, Υπό διάλυση οι διασημοι!

Survivor 2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων του survivor 2 είναι εξουθενωμένοι και εξαντλημένοι και το φαγητό είναι κάτι που έχουν άμεση ανάγκη. Αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν από δύο κρουασάν σε max μέγεθος για τον καθένα. Το δέλεαρ μεγάλο για τους παίκτες που είναι εξαντλημένοι και χωρίς φαγητό. Αν και δεν έχουν πολλές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν για να κερδίσουν το φαγητό. Ποια ομάδα κέρδισε και οι παίκτες της θα απολαύσουν από ένα κρουασάν; Η ομάδα που κέρδισε είναι των Διασήμων.

Survivor 2: Εξομολόγηση Χατζίδου: «Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω στη ζωή μου με την Κωνσταντίνα»

Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε on camera ότι δεν θα έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός του survivor 2.

Τι ενόχλησε την τραγουδίστρια και έκανε αυτές τις δηλώσεις για την παρουσιάστρια; «Ομολογώ ότι με πολλούς εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην τους έκανα παρέα. Νομίζω δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα που μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, έχουν κότσια, δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τα δική μου…».

Survivor 2: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τις αλλαγές στο ριάλιτι και η είσοδος του Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την είσοδό του στο survivor 2 λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος για το αποψινό επεισόδιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ριάλιτι και θα είναι ένα ακόμα αγώνισμα που θα προστεθεί καθώς θα προβάλλεται μια ακόμα μέρα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ αλλά για τον άλλο παρουσιαστή του ριάλιτι που είναι ο Γιώργος Λιανός «Πλέον θα υπάρχει ένας ακόμα παρουσιαστής, ψάξαμε πολύ για να τον βρούμε και είναι ο Γιώργος Λιανός», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Survivor 2 Το trailer της Δευτερας 26-2-18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta