Survivor Trailer: Έξαλλος ο Σωζων Απειλεί τους Διάσημους! Σοκαριστικος Τραυματισμός Στους Μαχητες Φερνει τα πάνω Κάτω!

Ηλίας Γκότσης: Ο φύλακας – άγγελός του και η κρυφή αγάπη του

Ο Ηλίας Γκότσης εξελίχθηκε σε έναν δυνατό παίκτη για το Survivor και τους μαχητές.

Ο 29χρονος με καταγωγή από το Ναύπλιο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Από μικρός έχει μάθει να είναι αυτόνομος και να επιβιώνει. Ότι κάνει και τώρα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο κολλητός του φίλος αποκάλυψε στο Λοιπόν ένα άγνωστο περιστατικό της παιδικής του ηλικίας. Ο Ηλίας Γκότσης όταν ήταν 11 χρονών είχε ένα ατύχημα και χτύπησε στο κεφάλι του. Ο πατέρας του όταν τον είδε τα έχασε και ένας άγνωστος άντρας δέχτηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του. Μπορεί από τότε να μην τον έχει ξαναδεί, αλλά μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, αφού ο Ηλίας τον θεωρεί τον φύλακα-άγγελό του. Από τότε, μάλιστα, έχει αποκτήσει φοβία με τις ενέσεις και τις σύριγγες, αφού χρειάστηκαν πάνω από 11 ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία.

Μια μεγάλη αγάπη που έχει ο μαχητής του Survivor και ελάχιστοι γνωρίζουν είναι η ζωγραφική. Το ταλέντο του το έδειξε όταν ήταν τριών ετών και εντυπωσίασε τους γονείς του. Μάλιστα, η αδελφή του ήταν εκείνη που πρώτη είδε έργα του. «Ο Ηλίας έχει ταλέντο στη ζωγραφική αλλά το κρατούσε για τον εαυτό του, δεν ήθελε να δειχθεί» είπε ο κολλητός του, ο οποίος αποκάλυψε ότι η γιαγιά και ο παππούς του Ηλία είχαν τελειώσει την Σχολή Καλών Τεχνών.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μπορώ ν’ ακυρώσω το παρελθόν μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει λάθη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, τα κρατάει και προχωράει στο μέλλον.

Πώς είναι η επόμενη ημέρα από το παιχνίδι; Μετανιώνεις δύσκολα για τις αποφάσεις σου;

«Είναι σχετικό το δύσκολα. Μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Γενικότερα, όμως, ναι, το σκέφτομαι πολύ πριν δώσω μια θετική απάντηση. Παρ’ όλα αυτά, οι συγκυρίες ήρθαν έτσι στη ζωή μου που με οδηγούσαν να πάρω μία και μόνο απόφαση και να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Ήταν καρμικό να γίνει. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει εάν έκανα καλά η όχι. Σίγουρα τα σχόλια που έχω εισπράξει είναι θετικά»

Μέσα στο παιχνίδι έδειξες την πραγματική Κωνσταντίνα;

«Ναι, την έδειξα. Κάποιοι στα μηνύματα τους μου λένε ότι με ήξεραν ως όνομα και ότι δεν είχαν δει ποτέ την εκπομπή μου η απλά άκουγαν τις φήμες. Μπορεί κάποιος να πει ότι με ξέρει, ωστόσο, δεν με γνώριζαν στην πραγματικότητα. Το δώρο για εμένα είναι ότι ο κόσμος με πλησιάζει, και μου μιλάει πλέον άνετα. Μπορεί στο παιχνίδι να μην έφερνα νίκες, όμως, το πραγματικό βραβείο για εμένα είναι η αποδοχή του κόσμου. Μου αρέσει που βγαίνω και οι άνθρωποι έρχονται να μου μιλήσουν. Όλο αυτό το απολαμβάνω.-πολύ. Δεν το είχα βιώσει ποτέ»

Πριν δεν σε πλησίαζε ο κόσμος;

«Με πλησίαζε, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Τώρα οι άνθρωποι έρχονται με άλλη διάθεση να μου μιλήσουν»

Και εσύ όμως δείχνεις να είσαι πολύ πιο ώριμη, σαν να έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου…

«Πραγματικά σε ευχαριστώ. Όλα ήρθαν πολύ γρήγορα, η δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου όλα τα προηγούμενα χρόνια ίσως να φάνηκε τώρα. Δεν μπορώ να ακυρώσω το παρελθόν μου ούτε τις προσπάθειες που έχω κάνει. Απλώς τώρα είναι σαν να φάνηκε ολοκληρωμένα, γιατί μέσα στο παιχνίδι δεν ήμουν σε άμυνα. Πολλές φορές στις κανονικές συνθήκες που ζούμε μπορείς να κρυφτείς μέσα στο σπίτι σου, πίσω από τους φίλους σου, την οικογένεια σου κ.λπ. Εκεί δεν έχεις τίποτα και πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με το μυαλό σου και τη συμπεριφορά σου. Εδώ πολλές φορές δεν μιλούσα, δεν απαντούσα, κρατούσα μια πιο παθητική στάση για πάρα πολλά από αυτά που άκουγα. Εκεί, μέσα στο παιχνίδι, δεν άκουγα κανέναν και τίποτα. Μπήκα ως Κωνσταντίνα, είπα «αυτή είμαι» και προχώρησα. Μπήκα για να γνωρίσω και να με γνωρίσουν. Είχα κάθε μέρα τον εαυτό μου και την ημέρα που ξημέρωνε» είπε στο 7μέρεςtv

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για τα πλάνα που δεν είδαμε στο Survivor!

H Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Έψιλον «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα σου πω κάτι που είδα πάλι όταν βγήκα. Εμείς κάναμε σχεδόν κάθε μέρα γλέντια με τραγούδια και χορούς. Τραγουδούσα κυρίως εγώ, ο Κρητικός και ο Μουρούτσος. Τον Μουρούτσο να τραγουδάει, δεν ξέρω αν τον έχει δείξει και ποτέ. Ο Κρητικός έγραψε το τραγούδι του Survivor. Κάναμε εκπομπές μαζεμένοι όλοι μαζί όταν χάναμε την ασυλία, για τους προτεινόμενους, πάντα ήμουν καλεσμένη. Τραγουδούσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Χορεύαμε χασαποσέρβικα και νησιώτικα. Δεν έδειξε τίποτα. Μου έδειξες το «σφαλιάρα θα φας», αλλά αφού σου χορεύω και σου τραγουδώ, δείξε μου και αυτό»!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εικόνα της Σπυροπούλου στο survivor 2 και τα τελευταία νέα για το ριάλιτι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Survivor Panorama» δεν δίστασε να μιλήσει για την εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τι θα δούμε στη συνέχεια του παιχνιδιού!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας στο TV Page, αποκάλυψε ποια από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο «Survivor» την έχουν εντυπωσιάσει: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτούς που βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι. Από αυτούς που έχουν φύγει, το πρόσωπο που με εξέπληξε ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν περίμενα ούτε ότι θα πήγαινε στο «Survivor» ούτε ότι θα άντεχε να ζει κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Ηταν μια εικόνα της Κωνσταντίνας που δεν είχαμε δει. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά ούτε είχα σχέση μαζί της. Τη γνώρισα, όπως και ο περισσότερος κόσμος, μέσα από το «Survivor». Αυτό που είδα, λοιπόν, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.»!

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την αποχώρησή της, είπε ότι τώρα ο κόσμος μπόρεσε να δει το πραγματικό της πρόσωπο.

Επειδή μια παρουσιάστρια κάνει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξέρουμε 100% πώς είναι στην πραγματικότητα. Σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, όπως αυτές του «Survivor», βλέπεις κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα κάποιου που κανονικά θα μπορούσε να κρύβει. Αυτά που είδαμε από την Κωνσταντίνα στο «Survivor» ήταν πολύ θετικά και γι’ αυτό κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, παρόλο που αγωνιστικά δεν ήταν και τόσο καλή.

Πιστεύεις ότι το «Survivor» θα είναι φτωχότερο και θα έχει μικρότερα νούμερα τηλεθέασης τώρα που έφυγε η Σπυροπούλου;

Είναι άδικο για όλους τους άλλους να λέμε ότι όλο το παιχνίδι ήταν η Σπυροπούλου. Νομίζω ότι το «Survivor 2» έχει πολύ ενδιαφέρον, κι αυτό θα μεγαλώνει όσο φτάνουμε προς το τέλος.

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Iron Barbie μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι!

Η Μαρία Πανταζή ή Iron Barbie αν προτιμάτε, αποτελεί μακρινό παρελθόν για το Survivor 2 καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από απόφαση του κοινού.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing σε μία συγκινητικό ανάρτησή της στα social media, στην πρώτη της μετά το αντίο που είπε στους συμπαίκτες της, κατάφερε να χωρέσει σε λίγες λέξεις όλα όσα ένιωσε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Απο το στιβο μαχης της ζωης, στο στιβο μαχης του Survivor! 3 μοναδικες εβδομαδες γεματες εμπειριες, νικες, ηττες, χαρα, λυπη, ενθουσιασμο, αγωνια, ενταση…και ολα αυτα με κοινο παρονομαστη, την προσπαθεια! Για την καθημερινη επιβιωση μας δεν χρειαζονται πολλα, λιγη τροφη, φιλοι & πιστη στον εαυτο μας! Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη και την στηριξη σας, αυτο σημαινει οτι η ειλικρινεια και οι αξιες αναγνωριζονται! Να ευχηθω Καλη Ανασταση και υγεια απο την δικη μου Καραιβικη, το Νιμπορειο! Η ψυχη δεν εχει φυλο και ηλικια! Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη».

Survivor 2 – Trailer 10/4/2018

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta