Survivor: Τα καυστικά Σχόλια του Σπύρου Σούλη για το «μελόδραμα» των Παικτών που προκάλεσαν Αντιδράσεις. Τι είπε…(Φώτο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Σούλης έχει σχολιάσει το Survivor και τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός αρχιτέκτονας και παρουσιαστής έχει ο ίδιος συμμετάσχει στο Survivor του Mega το 2003, το οποίο ήταν μακράν πιο δύσκολο και συχνά αντιδρά με τα όσα παρακολουθεί ως τηλεθεατής.

Αυτή τη φορά απηύδησε με την γκρίνια των παικτών σχετικά με το φαγητό, τις κακουχίες που βιώνουν και τα δάκρυά τους για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να μιλήσουν και να δουν την οικογένειά τους και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο Σπύρος Σούλης κριτίκαρε την αντίδραση των παικτών γράφοντας στο Twitter ότι, «Κανείς δεν πήγε ποτέ σε κανένα Survivor με το ζόρι. Όλοι ξέρουν ότι δεν τρως, ότι υποφέρεις και ότι δεν έχεις επαφή με τους δικούς σου. Αυτά στερείσαι για λίγες εβδομάδες με αντάλλαγμα φήμη και χρήμα. Σιγά την θυσία. Παίξτε το παιχνίδι και κόψτε το συνεχές μελόδραμα», έγραψε χαρακτηριστικά ως σχόλιο στο Twitter.

Πιο πρόσφατα μάλιστα, ο ίδιος έγραψε ένα καυστικό σχόλιο για τα ελληνικά των παικτών:

«Πάω να κοιμηθώ να κάνω ανάπλαση κυττάρων, γιατί μετά από τόσες κρύες μπούρδες και λάθος ελληνικά, έφτασα το όριο για το πόσα δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα μπορώ να κάψω σε ένα βράδυ, να έχω και για αύριο!»

Πηγή: mononews.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta