Survivor Spoiler Μολις Έσκασε! Απιστευτο! Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει Απόψε Διαλύοντας Τους Αντιπάλους!

Survivor 2: Όταν ο Στέλιος Κρητικός έκανε πασαρέλα με τον κούκλο γιο του στην εβδομάδα μόδας!

Ο Στέλιος Κρητικός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2 έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του, τους γιους του Μιχαή Κρητικό και Άρη από τον πρώτο του γάμο και την μικρή Κόμισσα που έχει αποκτήσει με τη νυν σύζυγό του Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Ο μεγαλύτερος γιος του μάλιστα του μοιάζει καταπληκτικά και ακολουθεί και καριέρα μοντέλου, με πολύ μεγάλες προοπτικές. Έχει τέλειο κορμί, τους απόλυτους six packs καθώς όπως και ο πατέρας του ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό και τη γυμναστική και ήδη έχει στο μπουκ του πολύ επιτυχημένες φωτογραφήσεις και συνεργασίες. Λίγο πριν ο πατέρας του φύγει για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, μπαμπάς και γιος περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα. Αφορμή στάθηκε τον περασμένο Οκτώβριο η εβδομάδα μόδας όπου εμφανίστηκαν μαζί στο catwalk και πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις. Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και ειδικά με τα παιδιά του για τα οποία τον τελευταίο καιρό λαχταρούσε να μάθει αν είναι καλά λόγω της τεράστιας απόστασης που τους χωρίζει μιας και εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Μετά τη νίκη των Διασήμων στο έπαθλο επικοινωνίας, οπότε και ο Στέλιος διάβασε ότι όλα είναι καλά από τους γιους του ηρέμησε και μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια, θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως την πρώην γυναίκα του που όπως είπε, στέκεται βράχος δίπλα στα αγόρια του και τα μεγαλώνει πολύ σωστά, δηλώνοντας δε πως είναι η καλύτερη μητέρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μπαμπά και γιου στην πασαρέλα.

Survivor Αποκάλυψη: Αυτός Είναι ο Λόγος που ο Αγόρου Πήγε μαζί με τους Διάσημους στο ΝΒΑ για να συναντήσει τον Αντετοκούμπο!

Το μεγαλύτερο έπαθλο, όπως το χαρακτήρισε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ιστορία του Survivor απόλαυσαν οι Διάσημοι οι οποίοι και το κέρδισαν, όμως μαζί τους ήταν και ο Μαχητής Νικόλας Αγόρου.

Το έπαθλο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ήταν να συναντήσουν τον κορυφαίο Greek Freak Γιάννη Αντετοκούμπο και να μιλήσουν μαζί του, λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς όπου αγωνίζεται ο Γιάννης. Ο αγώνας διεξήχθη στο «Μπράντλεϊ Σέντερ» στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών και όπως ήταν φυσικό, ήταν μία απίστευτη εμπειρία που απόλαυσαν και οι έξι παίκτες των Διασήμων, πλην του άτυχου Νάσου Παπαργυρόπουλου ο οποίος λόγω τραυματισμού ήταν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα του. Αντ’ αυτού, προφανώς, το εισιτήριο χρησιμοποίησε ο Νικόλας Αγόρου της αντίπαλης ομάδας χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει πώς επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος και όχι κάποιος άλλος από τους Μαχητές, κάτι που θα αποκαυφθεί στο αποψινό επεισόδιο.

Είτε ύστερα απο κλήρωση ,είτε ύστερα απο υπόδειξη του Νάσου λοιπόν Επιλέχθηκε ο Αγόρου!

Τη φωτογραφία με τον Αντετοκούμπο ανέβασαν στην επίσημη σελίδα των Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter. Ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες και μάλιστα τούς ρώτησε πώς είναι η εμπειρία που ζουν στο Survivor.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο αγώνας των δύο ομάδων γινόταν για τα play offs και οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν με σκορ 112-96, τους αντιπάλους τους. Ο Γιάννης για ακόμα μία φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί του παρκέ, σημειώνοντας 19 πόντους με 3/4 τρίποντα και 5/9 δίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ, ενώ είχε 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα, αλλά και 2 λάθη.

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Μάριος Πρίαμος για παίκτη του Power of Love!

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από το Survivor αποκάλυψε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο κάτι που δεν γνωρίζαμε!

Ο άλλοτε αγαπημένος παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, μιλώντας στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο πριν πάρει την πτήση του για Άγιο Δομίνικο, ρωτήθηκε για τη φήμη που τον θέλει να είναι εκείνος που πρότεινε στην παραγωγή του Power of Love τον Δώρο Παναγίδη και εκείνος την επιβεβαίωσε λέγοντας πως ο Κύπριος άδωνις είναι φίλος του και πως ήξερε πως ήταν ο κατάλληλος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου…

Survivor: Η αποκάλυψη του Μάριου Πρίαμου για την παραγωγή! «Μου ζητήθηκε να…»

Δείτε τι είπε ο Κύπριος λίγο πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο!
Η κάμερα της εκπομπής “Επιτέλους σαββατοκύριακο” και η Κατερίνα Χατζηϊωάννου συνάντησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Λίγο πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, ο Κύπριος μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε τι του ζήτησε η παραγωγή.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την παραγωγή για το τι θα γίνει και αν θα αγωνιστούμε. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μου ζητήθηκε να πάρω μαζί μου τα ρούχα που φορούσα πέρυσι. Άρα, ίσως η παραγωγή να έχει στο μυαλό της κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης…

Survivor: Συγκλονίζει η Όλγα Φαρμάκη! «Μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά μου»

«Είχα ένα περιστατικό πολύ άσχημο στη ζωή μου κάποια στιγμή! Με επηρέασε τόσο πολύ ψυχολογικά…».

Η Όλγα Φαρμάκη εξομολογήθηκε στον αέρα του Survivor Πανόραμα πως λόγω στεναχώριας, της άσπρισαν τα μαλλιά μέσα σε μια νύχτα.

«Είχα ένα περιστατικό πολύ άσχημο στη ζωή μου κάποια στιγμή! Με επηρέασε τόσο πολύ ψυχολογικά, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ… Έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι άσπρισαν τα μαλλιά της σε μια νύχτα; Ακριβώς αυτό το πράγμα. Μέσα σε μια νύχτα… Δεν το πίστευα ότι όλο αυτό το στρες, το άγχος, η στεναχώρια θα μου προκαλούσε αυτό το πράγμα. Και ευτυχώς που ξέσπασε εκεί ο οργανισμός και δεν έπαθα τίποτα άλλο ψυχοσωματικό. Και κάποια άλλη στιγμή στο παρελθόν έχω πάθει ένα ψυχοσωματικό γιατί πολλές φορές κρατάω μέσα μου τη στεναχώρια και ο οργανισμός κάπου πρέπει να ξεσπάσει», είπε η Όλγα Φαρμάκη.

Δείτε όσα είπε η Όλγα Φαρμάκη στον Survivor Πανόραμα…

Survivor 2: Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό με τους Διάσημους

Η Όλγα Φαρμάκη μας στεναχώρησε αρκετά μετά την αποχώρησή της καθώς είχες καταλάβει κιόλας πως ήταν από τις αγαπημένες μας παρουσίες στο Survivor 2. Ήταν η «Διάσημη» της καρδιάς μας και πλέον δε θα τη βλέπουμε να μάχεται για την επιβίωσή της. Αισθάνθηκε πως το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο έφτασε στο τέλος του και κάπως έτσι δήλωσε την οικειοθελή της αποχώρηση.

Σήμερα έκανε το post το σωστό, το συγκινητικό, το tb. Μας έδειξε στο instagram μία φωτογραφία που είχε τραβήξει κατά το ταξίδι της προς τον Άγιο Δομίνικο και τα λόγια της συγκινούν.

«Πόσα συναισθήματα …. τι να πεις ,τι να ξεχάσεις !!!
Και κάπου εδώ , στον Άγιο Δομήνικο πριν 3 μήνες ξεκίνησε ένα ταξίδι που δεν το φανταζόμουν ποτέ. Οτι και να φανταζόμουν ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που έζησα και επακολούθησε μαζί με αυτούς τους 12 Ανθρώπους. Ανοιξα το κινητό μου μετά από τόσο καιρό και σαν τώρα θυμάμαι να βγάζουμε αυτή τη φωτογραφία που εκείνη τη στιγμή δεν μου έλεγε κάτι. Απλα μια αναμνηστική φωτογραφία, ψιλό αδιάφορη θα μπορουσα να πω . Απλά μια στιγμή . Τώρα κοιτάζοντας τη όμως με πλυμηρίζουν τόσα πολλά συναισθήματα. Τοσες πολλές στιγμές και αναμνήσεις μαζεμένες που με συγκινούν … (βέβαια από την φωτογραφία λείπουν 4 μέλη τα οποια προστέθηκαν αργότερα κ έβαλαν κ αυτά το δικό τους λιθαράκι) έχει ο καθένας τους ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Σε ευχαριστώ ομαδάρα μου για την ωραία συμβίωση και διαβίωση μας και για όλες εκείνες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε και μας έκανα τους …. Survivors 2018 !!!!!»

Δες την φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Survivor 2 Το trailer της Κυριακής Οι Διάσημοι πάνε στο NBA HD ΣΚΑΙ 22/4/2018

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Διάσημοι!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta