Survivor Spoiler Μόλις Έσκασε! Αυτή η Ομάδα Κερδίζει Απόψε Την Ασυλια Μετα Από συγκλονιστική Μάχη!

Survivor: Η Μαρίνα Πήχου αποκαλύπτει για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής Ανδρονικίδου!

Καλεσμένη την Παρασκευή στο “Πανόραμα” η Ζωή!
Την Παρασκευή αναμένεται να δούμε στο Survivor Πανόραμα τη Ζωή Ανδρονικίδου. Η παίκτρια των Μαχητών, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς την προηγούμενη εβδομάδα, θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, όπου θα μιλήσει για την εμπειρία της και την απόφασή της να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Την Παρασκευή έχουμε καλεσμένη τη Ζωή Ανδρονικίδου. Την αφήσαμε λίγο να πάρει μια απόσταση από τα πράγματα. Να ηρεμήσει και να έρθει την Παρασκευή να μας τα πει όλα», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Μαρίνα Πήχου, πάντως, η οποία βρέθηκε σήμερα στο Πανόραμα, εξομολογήθηκε για την οικειοθελή αποχώρηση της συμπαίκτριά της.

«Μας είχε πει ότι ήθελε να φύγει. Εγώ τη θυμάμαι λίγο πριν την αποχώρησή μου να λέει ότι δεν αντέχει άλλο. Φαντάζομαι ότι δυσκολεύτηκε επειδή δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς της. Είναι πολύ λογικό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πήχου.

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πήχου στο Survivor Πανόραμα…

Survivor: Επικό ξέσπασμα Βασάλου! Άφωνη η Βαλαβάνη… «Πας καλά; Εσύ ήσουν αναίσθητος…»

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του “Πανόραμα”! «Μετά λέτε γιατί χάνουμε από τους Τούρκους».
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ορισμένοι Διάσημοι “λύγισαν”, όταν άκουσαν ότι, σε περίπτωση νίκης, θα δουν μηνύματα από την οικογένειά τους.

Σήμερα, λοιπόν, στο Πανόραμα, παρακολούθησαν τα πλάνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε ότι συγκινήθηκε βλέποντάς τα και κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Εγώ νευρίασα. Είναι πολύ σπαστικό… Κλάματα, να φυσάμε τις μύτες μας… Άσε με μωρέ… Πάμε να παίξουμε, να κερδίσουμε, να το χαρούμε, να δούμε και τα μηνύματα. Πρέπει να κλαίμε; Μετά λέτε γιατί χάνουμε από τους Τούρκους. Εμένα με βγάλανε μαμάκια επειδή χάρισα το αμάξι στη μητέρα μου. Εγώ δεν έκλαψα στο Survivor γιατί ήξερα ότι δεν πάω στον πόλεμο.

Θα κάτσω πέντε μήνες σε ένα παιχνίδι, θα βγω και θα τους δω. Να κλαίω μέσα επειδή δεν τους βλέπω; Εγώ είχα δίπλα μου δύο αγόρια και κλαίγανε, είχα τον Πάνο και τον Ορέστη τον Κινέζο. Άκουγα κλάματα και μύτες να ρουφιούνται. Είναι πολύ σπαστικό να το ακούς. Τέλος πάντων, το γελοιοποιήσαμε το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του είπε: «Τι άνθρωπο διάλεξα; Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος και δεν έκλαιγες. Όλη η ομάδα σου και η δική μας κλαίγαμε. Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος».

Δείτε τι έγινε στον αέρα του Survivor Πανόραμα…

Η Πήχου «κάρφωσε» τον Ηλία: «Όσο περνάει ο καιρός, ο καθένας βγάζει το πραγματικό του πρόσωπο»

Ο καυγάς του Ηλία Γκότση με τους συμπαίκτες του στο νησί των Μαχητών αποτέλεσε και μια… αφορμή για την Μαρίνα Πήχου για να του την “πει” δημοσίως.

Η Μαρίνα Πήχου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί σχολίασε μαζί με τους παρουσιαστές όλα όσα γίνονται στο νησί των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων είπε ότι όσο περνάει ο καιρός ο καθέναες δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και αναφέρθηκε στις στιγμές που εκείνη πλησίαζε τον Ηλία και τους άλλους στην φωτιά και τότε εκείνοι αλλάζανε κουβέντα.

Όταν το έκανε αυτός σε εκείνη είπε ήταν καλά; Και τώρα που το κάνουν άλλοι σε αυτόν τον πειράζει; Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί

Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα “αδειάζει” Θοδωρή και Ροδάνθη: “Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αδειάζει δημόσια τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη για την συμπεριφορά τους και τις καταγγελίες τους για τον Ηλία και την Μαρίνα.

Όπως είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, θα μπορούσαν να είχαν ακολουθήσει τόσο καιρό τους δυο συμπαίκτες τους και να τους πιάσουν στα… πράσα, οπότε οι κατηγορίες τους να είναι βάσιμες και να έχουν και αποδείξεις. Αντιθέτως τους κατηγορούν και τσακώνονται μαζί τους χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε η Ντορέττα στην εκπομπή της.

Μάχη για την ασυλία ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους απόψε στο Survivor και έσκασε η διαρροή για τον μεγάλο νικητή. Μια διαρροή που ανατρέπει τα πάντα…

Το fanpage πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του Survivor, μεταδίδει και σήμερα την πρώτη διαρροή για όσα έχουν ήδη συμβεί στον Αγιο Δομίνικο. Μια διαρροή που θέλει απόψε τους Μαχητές να παίρνουν… σειρά και να στέλνουν υποψηφίους για αποχώρηση. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν τη… ρεβάνς και να κατακτήσουν τη νίκη και την ασυλία.

Αν και αυτή την εβδομάδα, μετά τις απόλυτα πετυχημένες τρεις προηγούμενες, θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, είναι κάτι που θα το μάθουμε αργά το βράδυ…

Στα άκρα οι σχέσεις των δυο ομάδων με πολλά υπονοούμενα και πολλές ανατροπές!

Το παιχνίδι παίρνει φωτιά για τα καλά και τα καλύτερα έρχονται!

Οι δυο ομάδες ισοφάρισαν σε νίκες ωστόσο σήμερα έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ολα ειναι πιθανά.

Πιστοί στο ραντεβού μας σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τα τελευταία σπόιλερ Πως σήμερα κερδίζουν οι Μαχητές

Σας παραθέτουμε το σπόιλερ με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta