Survivor Spoiler Bomb: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και αυτό ειναι το τελικό σκορ!

Survivor: Το αίτημα που απορρίφθηκε από την παραγωγή και το ξέσπασμα του Γκότση! «Είστε κότες γιατί…»

Όλα όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια των Μαχητών.
Η Μαρίνα Πήχου ήταν καλεσμένη στο σημερινό Survivor Πανόραμα. Η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την ομάδα των Μαχητών αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα αίτημα που είχε ζητήσει η ομάδα της από την παραγωγή.

«Μαζί με τον Ηλία είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα για το καλό της ομάδας. Θέλαμε να ζητήσουμε από την παραγωγή να μας παρέχουν κάτι ακόμα για να είναι καλύτερη η ζωή μας στην παραλία. Δεν σκεφτήκαμε ότι εννοείται η παραγωγή θα μας πει όχι γιατί υπάρχουν κάποιοι κανόνες και δεν είχαμε καμία ελπίδα. Το είχαμε συζητήσει αυτό όλοι μαζί και είχε πάει ο Ηλίας σαν εκπρόσωπος να το προτείνει.

Μόλις το πρότεινε, δεν τον στήριξε κανείς από την ομάδα εκείνη τη στιγμή και κάνει ο Ηλίας «εντάξει είστε κότες γιατί δεν με υποστηρίξατε;». Μετά τα παιδιά του εξήγησαν ότι δεν συμφωνούσαν εκατό τοις εκατό μαζί του γιατί το θεωρούσαν όλο αυτό λίγο αστείο. Ξέρουμε ότι η παραγωγή δεν μας χαρίζει τίποτα. Οι κανόνες είναι κανόνες. Τελικά είχαν συμφωνήσει οι μισοί, μετά κάπου χάθηκε όλο αυτό…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα Πήχου μίλησε για τον πραγματικό λόγο παρεξήγησης της με τον Ηλία: «Ο Ηλίας το ανέφερε ξανά στη φωτιά που ήμασταν μαζί και ξυπνάω το πρωί βρίσκω τον Νικόλα Αγόρου και του λέω ότι ειπώθηκε ξανά αυτό (το αίτημα στην παραγωγή για κάτι έξτρα στο φαγητό και ότι δεν τον υποστήριξαν). Μετά είπαμε να λήξουμε εδώ το θέμα και να βάλουμε το καλό της ομάδας μπροστά. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε όλο αυτό το θέμα και όλος αυτός ο ντόρος. Ο Νικόλας δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το ξανασυζητάμε, αφού το έχουμε λήξει».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Πήχου…

Survivor: Η Μαρίνα Πήχου απαντά για το προσβλητικό σχόλιο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Στροφή 180 μοιρών η πρώην παίκτρια των Μαχητών!
Η Μαρίνα Πήχου που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα μίλησε για όλους και για όλα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το σχόλιο της προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

«Ήταν λίγο χοντρό! Το είπα πολύ αυθόρμητα! Η Κωνσταντίνα κάθε φορά που την βλέπουμε στα αγωνίσματα είναι πολύ καλούλα και ευγενική. Είναι χαρούμενος άνθρωπος, είναι θετικός άνθρωπος, σε κοιτάει και σου λέει τι όμορφη που είσαι σήμερα…

Προσπαθεί να σου φτιάξει το κέφι. Προσπαθεί να μας πιάσει την κουβέντα αλλά δεν μας αφήνει η παραγωγή αλλά ό,τι καλό μπορεί να μας πει, πάντα μας το λέει. Είναι πολύ συμπαθητική! Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, δεν θα το έλεγα… Θα το διόρθωνα σίγουρα!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρίνα Πήχου στο Survivor Πανόραμα…

Στα άκρα οι σχέσεις των δυο ομάδων με πολλά υπονοούμενα και πολλές ανατροπές!

Το παιχνίδι παίρνει φωτιά για τα καλά και τα καλύτερα έρχονται!

Πιστοί στο ραντεβού μας σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τα τελευταία σπόιλερ Πως σήμερα κερδίζουν οι Μαχητές και το σκορ 10-5

Σας παραθέτουμε το σπόιλερ με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta