Survivor Ελληνοτουρκικο Spoiler: Συγκλονιστικος Αγωνας! Μόλις Έσκασε: Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει Τελικά Που Δεν Το Περιμέναμε!

Survivor Πανόραμα: Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η συγκινητική ιστορία της ζωής του

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από την στιγμή που μπήκε στο Survivor συζητήθηκε… αρκετά, λόγω του ονόματός του. Στο Survivor Πανόραμα έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για τον νέο παίκτη των Διασήμων και αναφέρθηκαν στην συγκινητική ιστορία της ζωής του.

Όπως είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στον σεισμό της Πάρνηθας το 1999 έπεσε η πενταόροφη πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι του και έχασε τον θείο του και τον ξάδερφό του.

“Κι εγώ μένω πολύ κοντά εκεί στην Μεταμόρφωση. Το είχα δει κι εγώ αυτό το άσχημο θέαμα” πρόσθεσε ο Θάνος Καλλίρης που ήταν καλεσμένος.

Μετά από 16 ώρες βρήκαν ζωντανή την μικρή του ξαδέρφη και αυτό τον έκανε να μην σταματάει ποτέ να παλεύει και να πιστεύει σε θαύματα. Οι κοντινοί του άνθρωποι είναι οι γονείς του και η αδερφή του.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor Πανόραμα: Η «βόμβα» της Βαλαβάνη για την κόντρα του Γκότση με τον Αγόρου

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου βρίσκονται σε μια συνεχόμενη κόντρα. Αυτή τους η συμπεριφορά έχει… εξήγηση. Την έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Όπως είπε η αθλητικογράφος, οι δυο παίκτες της ομάδας των Μαχητών γνωριζόντουσαν πριν μπουν στο παιχνίδι και η κόντρα τους είχε ξεκινήσει από… παλιά. Μπορεί να μην αποκάλυψε ακριβώς τον λόγο που οι δυο άντρες έχουν αυτή την κόντρα μεταξύ τους, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι ήταν για μια… γυναίκα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε για τους δυο “Μαχητές” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor Πανόραμα.

Survivor:Ο Νάσος την «είπε» στη Δαλάκα για τα ελληνικά της και αποκάλυψε την καλύτερη σχέση που είχε

Αποκαλύψεις από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Τι ζώδιο είναι η πρώην κοπέλα του που είναι και η πιο… αγαπημένη του;

Ο παίκτης των Διασήμων, αφού αρχικά διόρθωσε την Κατερίνα Δαλάκα για τα ελληνικά της και της εξήγησε την διαφορά του “παντρεύομαι” και του “νυμφεύομαι”, στην συνέχεια αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του κοπέλα ήταν… Λέων στο ζώδιο.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπανε οι δυο τους γύρω από την φωτιά.

Ένα συγκλονιστικό αγώνισμα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Αυτή τη φορά ο αγώνας θα ειναι στα ίσα και η μάχη θα κριθεί κυριολεκτικά στον πόντο.

Δυστυχώς όμως η Ελλάδα θα χάσει.

Μεγαλοι νικητές απόψε θα ειναι οι Τούρκοι.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta