Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Πανωλεθρία στον αγώνα! Αυτή Η ομάδα Κερδίζει Και Αυτό Ειναι το Απίθανο Τελικό Σκορ!

Survivor 2: Ξένια των Rec: «Με πρόσβαλε ο Μιχάλης»

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε ενστάσεις για την ψήφο της Ξένια των Rec στο Συμβούλιο του νησιού και τις εξέφρασε εκείνη την στιγμή.

Η Ξένια και ο Μιχάλης μιλήσανε στην κάμερα της παραγωγής όταν επιστρέψανε στο νησί τους και ο καθένας είπε την άποψή του.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είπε ότι ήθελε συγκεκριμένη αιτιολόγηση στο γιατί η Ξένια ψήφισε η Ξένια τον Δρυμωνάκο και η Ξένια είπε ότι η στάση του Μουρούτσου την πρόσβαλε. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον αγώνα ασυλίας και την ήττα των Διάσημων οι οποίοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τον Νάσο Παπαργυρόπουλου να σχολιάζει ενοχλημένος την ψήφο της Ξένιας στον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018, ξεσπάθωσε κατά των Μαχητών μετά το περιστατικό που συνέβη την ώρα του τραυματισμού της.

Να σας θυμίσουμε πως στο αγώνισμα της Τρίτης, η αθλήτρια τραυματίστηκε και ξέσπασε σε κλάματα λόγω των αφόρητων πόνων. Παρόλα αυτά, οι Μαχητές πανηγύριζαν για τη νίκη τους χωρίς να ενδιαφερθούν για την παίκτρια. Βέβαια, υποστήριξαν ότι δεν είδαν τον τραυματισμό.

Η Κατερίνα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, τόνισε για την αντίπαλη ομάδα: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο».

Σήμερα μας περιμένει ένα συγκλονιστικό αγώνισμα γεμάτο εκπλήξεις!

Σύμφωνα με έγκυρες διαρροές νικητές θα ειναι οι μαχητες !

Το σκορ θα προκαλέσει σάλο καθώς γ διαφορά ειναι πολύ μεγάλη και το 10-2 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους διάσημους.

Νικητές οι μαχητες με 10-2 λοιπον.

Θα τα καταφέρουν μετα από τέτοια ήττα να επανέλθουν;

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη !

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta