Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Δεν Ξανάγινε! Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει και Αυτό ειναι το Απιστευτο Τελικό Σκορ!

Τα «καρφιά» του Σώζοντα για την Σαλταφερίδου και το ξεκαθάρισμα με τον Κρητικό για το φαγητό

Survivor 2018: Ο Σώζων δεν λέει να βάλει μυαλό όσον αφορά στην διαχείριση του φαγητού.

Μετά την νίκη τους, επέστρεψαν στην παραλία και εν όψει του επόμενου αγωνίσματος θέλησε να ρωτήσει εάν θα πρέπει να ρισκάρουν να φάνε έτσι ώστε να έχουν δυνάμεις. Ο Στέλιος Κρητικός που έχει αναλάβει τις προμήθειες και το πως θα τρώνε έσπευσε να του ξεκαθαρίσει ότι τρεις μήνες υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος και διαχείριση και πως δεν θα πρέπει ν’ αλλάξει. Ο Σώζων προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν είπε να φάνε απλά ρώτησε εάν θα πρέπει να ρισκάρουν.

Στην συνέχεια, ο Σώζων δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» τους στην Σαλταφερίδου και να τονίσει όσο καιρό είναι στο Survivor προσπαθεί να χαλάσει ότι εκείνος κάνει.

Δείτε το video:

Survivor 2: Πολύ γέλιο! Ξύπνησαν μέσα στη νύχτα τον Παπαργυρόπουλο επειδή… ροχάλιζε!

Μεγάλες… στιγμές ζούμε στο Survivor 2! Μέχρι και τον γοητευτικό Νάσο Παπαργυρόπουλο είδαμε να… ροχαλίζει που δεν το λες και πολύ κολακευτικό!

Πράγματι, ο αγαπημένος παίκτης των Διασήμων, το βράδυ μετά τον έντονο και πολύ απαιτητικό αγώνα που είχε στο στίβο μάχης όπου και κέρδισε η ομάδα του, ο Νάσος παραδόθηκε στον Θεό Μορφέα για να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ούτε και ο ίδιος πίστευε όταν τον ξύπνησε συμπαίκτριά του πως ροχάλιζε αφού δεν το συνηθίζει. Η μεγάλη πίεση αλλά και η κούραση της ημέρας τον είχαν εξαντλήσει και γι’ αυτό και παραδόθηκε, με αποτέλεσμα να ροχαλίζει! Δείτε το παρακάτω βίντεο και… κλάψτε από τα γέλια!

Survivor Αποκάλυψη : Αυτή Είναι Όλη Η αλήθεια για την Φαρμάκη. Της γύρισε το μάτι όταν…

Η απουσία της Όλγας Φαρμάκη στοίχισε στους παίκτες – ειδικά στη Δαλάκα- αλλά και στους τηλεθεατές που την συμπαθούσαν αρκετά. Άντρες και Γυναίκες. Η Φαρμάκη δεν είχε εχθρούς και η συμπεριφορά που επέλεξε να έχει στο νησί ήταν να μην ασχολείται με τίποτα…να περνά αδιάφορη και απαρατήρητη και αυτή η επιλογή την έκανε αγαπητή σε πολλούς. Όμως τελικά δεν άντεξε.

Ζήτησε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι πως η Όλγα το πάλευε αρκετό καιρό. Είχε μιλήσει με την παράγωγή και νωρίτερα εξηγώντας πως ήθελε να φύγει. Τότε είχαν καταφέρει να την μεταπείσουν.

Όπως έχουν κάνει με πολλούς από το Survivor καθώς και πέρυσι ήταν αρκετοί εκείνοι, που από τον πρώτο μήνα κιόλας ήθελαν να φύγουν. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Η καθημερινότητα δεν περικλείεται μόνο σε αυτό το τρίωρο που μεταδίδει ο Σκαϊ.

Είναι ζόρικη η ζωή στην καλύβα. Από την άλλη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν χρέος να τους εμψυχώνουν και να κάνουν ότι μπορούν ώστε να παραμείνουν.

Αλλά κι αυτό μέχρι ενός σημείου. Τι γίνεται όταν οι παίκτες επιμένουν να φύγουν; ΦΕΥΓΟΥΝ. Αυτό συνέβη και με τη Φαρμάκη, η οποία αν και το πάλεψε μέσα της δεν τα κατάφερε.

Γινόταν μέρα με τη μέρα πιο στενάχωρη, απόμακρη, βυθιζόταν σε σκέψεις, απομονωνόταν, της έλειπε πολύ η Ελλάδα και οι άνθρωποί της και άρχισε να εμφανίζει σημάδια κατάπτωσης και κακής συμπεριφοράς. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Όλγα είναι πολύ ευαίσθητη και έχει περάσει πολλά που έχουν κλονίσει την ψυχική της υγεία στο παρελθόν.

Δεν είναι λίγο να πυροβολούν την αδερφή σου, να έχεις μια ανατρεπτική προσωπική ζωή, να βιώνεις αδικίες στην δουλειά, να επιλέγεις ανθρώπους που στο τέλος σε αδίκουν και σε εκμεταλλεύονται συναισθηματικά για να γίνουν παραπάνω γνωστοί. Δεν ήθελε και πολύ. Λύγισε. Το μάτι γύρισε.

Ένιωσε πως εκεί μακριά χάνει τον εαυτό της και άρχισε να αναζητά την αδερφή της… την οικογένεια της και τον σύντροφό της…

Survivor Trailer: Χαμός στους Διάσημους: Ο Σώζων εναντίον όλων! Η επιστροφή της Μελίνας και το σκληρό αγώνισμα!!!

Μόλις Έσκασε: Η Πρώτη Εμφάνιση της Όλγας Φαρμάκη, Μετά την Αποχώρησή της από το Survivor 2

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2 ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη. Η ψυχολογία της τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πολύ καλή και εκείνη αποφάσισε πως η παρουσία της στο παιχνίδι επιβίωσης πρέπει να σταματήσει. Πιέστηκε αρκετά και επιστρέφει στην αγκαλιά της οικογένειας και των φίλων της. Και του… καλού της. Να λέγονται και αυτά.

Αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η Όλγα Φαρμάκη δε γινόταν να μην έρθει σε επαφή με την αγαπημένη της αδερφή. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και εχθές το βράδυ η Γωγώ μας έδειξε ένα πλάνο από τη συνομιλία τους στο skype και η Όλγα έδειχνε αρκετά χαρούμενη. Έτσι είναι αν βλέπεις τους δικούς σου έπειτα από τρεις μήνες.

Η Όλγα από μέρα σε μέρα θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και στα social media. Stay tuned…

Δες την φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Survivor Πανόραμα: Ντορέττα: «Αυτό που θα συμβεί σήμερα στο Survivor δεν το έχουμε ξαναδεί»

Ένα ακόμη επεισόδιο Survivor με μεγάλο ενδιαφέρον.

Από το τρέιλερ κιόλας ακούγεται ο ΓΓιώργος Λιανός να λέει πως πρόκειται για έναν αγώνα με ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

«Το έπαθλο το σημερινό – δεν μπορώ να σας πω τι είναι – αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο φετινό Survivor».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Διάσημοι Με Σκορ 10-7!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta