Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Τελικά αυτοί η ομάδα κερδίζει τελικά και Αυτό ειναι το Απιστευτο Τελικό Σκορ!!

Survivor Πανόραμα: Ντορέττα: «Ο Θοδωρής βλέπει παντού εχθρούς και ψέματα»

Τις αντιδράσεις του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στην παραλία σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή Suvivor Πανόραμα.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλα εκείνα που λέει ο Θοδωρής για τους συμπαίκτες του.

«Βλέπει παντού εχθρούς, ψέματα, διπροσωπίες…», είπε μεταξύ άλλων ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τον δικαιολόγησε λέγοντας πως αυτές οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν καθαρά με την πείνα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Survivor 2: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τη «μετάλλαξη» του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου τον τελευταίο καιρό μέσα στο Survivor 2 και η απομόνωσή του από τους υπόλοιπους παίκτες έγινε θέμα συζήτησης σήμερα στο πάνελ της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα σχολίασε: «Μήπως βλέπει κάτι ο Θοδωρής εκεί μένα που θα δικαιωθεί πολύ αργότερα; Μπορεί να μην είναι πλέον μέσα στο παιχνίδι. Κάτι βλέπει, κάτι τον ενοχλεί εκεί πέρα. Σαν να τον ενοχλεί κάτι υποκριτικό που εμείς δεν το βλέπουμε. Σού φαίνεται πολύ συμπτωματικό που από τότε που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι και τους «ψιθυρίσανε» έχει αλλάξει όλο αυτό; Τους είπανε χαρτί και καλαμάρι τι συζητάμε εμείς για τους παίκτες. Γι’ αυτό παρατηρείτε αυτή τη μετάλλαξη. Για παράδειγμα ο Αγόρου έχει γίνει Παναγία. Γι’ αυτό και βλέπετε μία αλλαγή στη συμπεριφορά. Γι’ αυτό τα κόψανε όλα αλλά κακώς γιατί μας κόψανε τη χαρά του αυθορμητισμού».

Μαρία Σαμαρινού: «Η Κωνσταντίνα άλλαζε στις κάμερες αλλά δεν το εννοούσα ως διπροσωπία»

Η Μαρία Σαμαρινού ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 2 από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.

Η άλλοτε παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης παραδέχτηκε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει ευρύτερα γνωστή ώστε να αναδείξει το άθλημα που υπηρετεί, ενώ σε ό,τι αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη, τόνισε: «Εγώ προσωπικά είχα δηλώσει ότι η Κωνσταντίνα άλλαζε στις κάμερες μπροστά αλλά δεν το εννοούσα ως διπροσωπία, εννοούσα ότι λόγω εμπειρίας ήξερε πώς να πλασάρει τον εαυτό της για να βγαίνει προς τα έξω».
Η ίδια παραδέχτηκε ότι έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα μέσα στο παιχνίδι και τόνισε: «Μέσα στο παιχνίδι κάναμε παρέα και με την Όλγα (σ.σ. Φαρμάκη) πιο πολύ δέθηκα και μετά και με την Κωνσταντίνα».
Τότε η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα της έστειλε χθες το βράδυ ένα μήνυμα λέγοντάς της: «Να μου προσέξεις το Μαράκι μου» και τόνισε: «Αυτό δείχνει ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις». Τον λόγο πήρε η Μαρία Σαμαρινού και είπε: «Βγαίνουμε πάρα πολύ και κάνουμε παρέα έξω. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και είναι περίεργο που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα φτιάξαμε μία σχέση ζωής». Δείτε το βίντεο παρακάτω στο οποίο επίσης η Μαρία προβλέπει τον νικητή του φετινού Survivor.

Survivor 2: Το κακό «κλίμα» για τον Χάρο, ο εμφύλιος στους Διάσημους και το ντέρμπι για το έπαθλο!

Απόψε το βράδυ, οι πρωταγωνιστές του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2 θα δώσουν στον στίβο μάχης το 100% των δυνάμεών τους για να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης που όπως ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει, είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Στο στρατόπεδο των διασήμων πάντως, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι καθώς εξελίσσεται μπροστά στις κάμερες μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Η μεν πρώτη δηλώνει στην κάμερα: «Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί όλη η ομάδα γιατί έχει να κάνει μόνο με εμένα και τον Σώζων» αναφερόμενη βέβαια στην κόντρα της μαζί του ενώ από την πλευρά του ο Σώζων τονίζει: «Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν εξαρτάται από τη συμπεριφορά των υπολοίπων ανθρώπων» ενώ βάζει και… φιτιλιές λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι παίκτες από τις δουλειές που κάνουν οι κοπέλες». Πάντως, η μάχη απόψε αναμένεται έντονη και για ακόμη μία φορά υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το τρέιλερ!

Survivor 2: Είδηση σοκ που αλλάζει τα δεδομένα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Μουρούτσος από το παιχνίδι

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Μιχάλης Μουρούτσος από το Survivor 2!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Τάε Κβο Ντο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο. Εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης. Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο ίδιος, όπως είπε, ήταν καθαρά προσωπικοί, φωτογραφίζοντας τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του, τη Λάουρα και την κόρη του Έλενα ως τα ισχυρότερα κίνητρα που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, μέχρι στιγμής, είχε δώσει στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων του και είχε πολύ καλά στατιστικά ως παίκτης. Είναι από τους λίγους που δεν μπήκαν ούτε μία φορά στη διαδικασία να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση και ο λόγος είναι ότι πράγματι βοήθησε πολύ την ομάδα και στην εμψύχωση για τις νίκες και πρακτικά, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης. Αυτή την ώρα, μάλλον θα βρίσκεται στο δρόμο για Ελλάδα μιας και θέλει να σφίξει στην αγκαλιά του τις γυναίκες της ζωής του!
Και επειδή σήμερα είναι Πρωταπριλιά… σας τη σκάσαμε! Ο Μιχάλης παραμένει στο παιχνίδι και μάλλον θα είναι από τους τελευταίους που θα φύγουν από αυτό αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του Survivor 2!

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές Με Σκορ 10-6.

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta