Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει Την Ασυλια Και Αυτό Ειναι Το Απιστευτο Τελικό Σκορ!

Survivor 2: Η Μελίνα μοίρασε την πατάτα της στους συμπαίκτες της και αυτοί της την επέστρεψαν

Survivor 2018: Μετά τον χθεσινό χαμό στην παραλία των Μαχητών στο Survivor, η Μελίνα αποφάσισε να μοιραστεί την πατάτα της.

Ωστόσο, κάποιοι δεν θέλησαν να φάνε και είχαν τους λόγους της.

Ο Θοδωρής είπε ότι δεν ήθελε να φάει επειδή το έκανε λίγο πριν το αγώνισμα της ασυλίας και είχε ως σκοπό να τους καλοπιάσει.

Η Μελίνα είπε ότι κάποιοι δεν καταδέχτηκαν να πέσουν από τον εγωισμό τους και να φάνε την πατάτα που θέλησε να την μοιραστεί, ενώ άκουσε πολλά και την κατηγόρησαν ότι τρώει κρυφά και δεν δίνει στους υπόλοιπους.

Δείτε το video:

Survivor: Η Μαρίνα Πήχου αποκαλύπτει για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής Ανδρονικίδου!

Καλεσμένη την Παρασκευή στο “Πανόραμα” η Ζωή!
Την Παρασκευή αναμένεται να δούμε στο Survivor Πανόραμα τη Ζωή Ανδρονικίδου. Η παίκτρια των Μαχητών, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς την προηγούμενη εβδομάδα, θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, όπου θα μιλήσει για την εμπειρία της και την απόφασή της να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Την Παρασκευή έχουμε καλεσμένη τη Ζωή Ανδρονικίδου. Την αφήσαμε λίγο να πάρει μια απόσταση από τα πράγματα. Να ηρεμήσει και να έρθει την Παρασκευή να μας τα πει όλα», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Μαρίνα Πήχου, πάντως, η οποία βρέθηκε σήμερα στο Πανόραμα, εξομολογήθηκε για την οικειοθελή αποχώρηση της συμπαίκτριά της.

«Μας είχε πει ότι ήθελε να φύγει. Εγώ τη θυμάμαι λίγο πριν την αποχώρησή μου να λέει ότι δεν αντέχει άλλο. Φαντάζομαι ότι δυσκολεύτηκε επειδή δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς της. Είναι πολύ λογικό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πήχου.

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πήχου στο Survivor Πανόραμα…

Μάχη για την ασυλία ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους απόψε στο Survivor και έσκασε η διαρροή για τον μεγάλο νικητή. Μια διαρροή που ανατρέπει τα πάντα…

Το fanpage πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του Survivor, μεταδίδει και σήμερα την πρώτη διαρροή για όσα έχουν ήδη συμβεί στον Αγιο Δομίνικο. Μια διαρροή που θέλει απόψε τους Μαχητές να παίρνουν… σειρά και να στέλνουν υποψηφίους για αποχώρηση. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν τη… ρεβάνς και να κατακτήσουν τη νίκη και την ασυλία.

Αν και αυτή την εβδομάδα, μετά τις απόλυτα πετυχημένες τρεις προηγούμενες, θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, είναι κάτι που θα το μάθουμε αργά το βράδυ…

Στα άκρα οι σχέσεις των δυο ομάδων με πολλά υπονοούμενα και πολλές ανατροπές!

Το παιχνίδι παίρνει φωτιά για τα καλά και τα καλύτερα έρχονται!

Οι δυο ομάδες ισοφάρισαν σε νίκες ωστόσο σήμερα έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ολα ειναι πιθανά.

Πιστοί στο ραντεβού μας σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τα τελευταία σπόιλερ Πως σήμερα κερδίζουν οι Μαχητές Και Σκορ 10-5

Σας παραθέτουμε το σπόιλερ με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta