Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Διαρροή ανατροπή: Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικα με σκορ 10-6 Που Δεν Το Περιμέναμε Σήμερα!

Αγόρου-Θοδωρής «αδειάζουν» τον Ηλία: «Να τιμάμε λίγο τα παντελόνια»

Survivor 2018: Η απόφαση του Ηλία να ψηφίσει την Μαρίνα έχει δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στους Μαχητές στο Survivor.

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν κάνει κόμμα. Οι δυο παίκτες σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του συμπαίκτη τους να ψηφίσει την Μαρίνα με την οποία κάνουν παρέα.

Και οι δυο υποστήριξαν ότι δεν κατάλαβαν γιατί την ψήφισε και πως έτσι χάνουν παίκτες που δεν θα έπρεπε.

Δείτε το video:

Ντάρια: «Είναι γελοίος ο λόγος που με ψήφισε ο Κωστάρας»

Survivor 2018: Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ψήφισε την Ντάρια για ν’ αποχωρήσει από το Survivor.

Το μοντέλο των Μαχητών έχει εκνευριστεί με αυτή την απόφαση του συμπαίκτη της και θεωρεί άδικη την απόφαση του.

Συγκεκριμένα είπε ότι είναι γελοίος ο λόγος που την ψήφισε για κους-κους και πως μέσα σε τέσσερις εβδομάδες δεν μπορείς να έχει άποψη για κάτι τέτοιο.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ηλίας είπε στο συμβούλιο ότι ψηφίζει την Ντάρια γιατί κουτσομπολεύει.

Δείτε το video:

Μαρίνα για Ηλία: «Δεν φοράει παντελόνια»

Survivor 2018: Τώρα αρχίζουν τα καλά στο Survivor.

Η ψήφος του Ηλία στην Μαρίνα έφερε αναστάτωση στους Μαχητές. Όχι το κλίμα ήταν καλό, αλλά με αυτή την απόφαση του έριξε λάδι στην φωτιά.

Η Μαρίνα έκανε λόγο για κλίκα, ενώ είπε ότι η ψήφος που πήρε από τον Ηλία και βγήκε προτεινόμενη προς αποχώρηση δεν είναι σωστή. Η παίκτρια έκανε αναφέρθηκε σε κλίκες και είπε ότι ο συμπαίκτης της δεν φοράει παντελόνια.

Δείτε το video:

Πηγή: gossip-tv.gr

Τριγμούς και εντάσεις προκάλεσε το συμβούλιο του νησιού στην ομάδα των Μαχητών. Η απόφαση του Ηλία και του Κωνσταντίνου να προτείνουν για αποχώρηση τη Μαρίνα και την Ντάρια αντίστοιχα δεν έμεινε χωρίς αντίδραση από τις δύο παίκτριες.

Όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο «Μαχήτριες» αντέδρασαν έντονα και εξέφρασαν την έκπληξή τους. Η ένταση και τα νεύρα θα συνεχιστούν για τους Μαχητές όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου.

«Για μένα είναι άνανδρο αυτό καταρχήν. Δε φοράει παντελόνια» αναφέρει η Μαρίνα Πήχου που δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ντάρια Τουρόβνικ που σχολιάζει ως «γελοίο» το κριτήριο του Κωνσταντίνου που την έθεσε στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Την ίδια ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων δίνουν ακόμη έναν αγώνα για ένα σημαντικό έπαθλο όπως αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης. Στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε και ποια από τις τρεις υποψήφιες θα αποχωρήσει από το reality. Προς το παρον σας δινουμε πρωτοι το εγκυρο σποιλερ στο σημερινο αγωνισμα οπως ακριβως σας εχουμε συνηθισει. νικητες λοιπον αποψε θα ειναι οι διασημοι με σκορ 10-6.

Σας παραθετουμε το σποιλερ με καθε επιφυλαξη κι αν αλλαξει κατι θα σας ενημερωσουμε με νεο μας αρθρο

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta