Survivor Διαρροή Τώρα! Δεν Έχει Ξαναγίνει Τέτοια Ανατροπή! Δείτε Ποίοι Νίκησαν με 10-9!

Survivor 2: Τα «καρφιά» των Μαχητών για τους Διάσημους: «Δήλωναν ενωμένοι και τώρα έχουν διασπαστεί»

Οι Μαχητές μετά το Συμβούλιο του Νησιού και την αποχώρηση της Ελένης Χατζίδου στο survivor 2 σχολίασαν τις «ρωγμές» που υπάρχουν ανάμεσα στους Διάσημους.

«Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε κάποια πράγματα από την αντίπαλη ομάδα που δεν είχαμε ξαναδεί. Φάνηκε πως έχουν διασπαστεί σε άντρες γυναίκες», δήλωσε ο Χάρης των Μαχητών. «Έχουν διχαστεί σε αγόρια – κορίτσια με την Κωνσταντίνα να είναι κάπου στη μέση», είπε η Βιργινία. Με τη Μελίνα να συμπληρώνει: «Το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα είναι λίγο περίεργο. Κάποια στιγμή θα γινότανε γιατί δεν μπορεί όλα να είναι ρόδινα διαρκώς. Από την αρχή δήλωναν ότι είναι ενωμένοι και είναι ομάδα και φτάνουμε στο συμβούλιο και έλεγαν “οι δικές μας οι καρύδες από δω, των αγοριών από κει”».

Survivor 2: Το «ευχαριστώ» της Σπυροπούλου στο κοινό της: «Χαθήκαμε 2 – 3 μήνες αλλά τα ξαναλέμε»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε για μια ακόμα φορά υποψήφια προς αποχώρηση στο survivor 2 και ξανά ο κόσμος την κράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε ότι το κοινό της, τη στηρίζει και την κρατάει στο παιχνίδι και ζήτησε την άποψή της. «Χαθήκαμε δύο τρεις μήνες, τα ξαναλέμε κάπως αλλιώς υπό άλλες συνθήκες. Νιώθω μεγάλη χαρά, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την ευκαιρία που μου δίνει πάλι. Αυτό με αγχώνει υπό την έννοια ότι πρέπει να είμαι αντάξια των προσδοκιών του και των προσδοκιών της ομάδας μου. Θέλω να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και να βάλω ακόμα πιο πολύ τα δυνατά μου να τα καταφέρνω».

Η εβδομαδα survivor ξεκίνησε και άλλη μια μεγάλη μάχη θα δούμε σήμερα στις οθόνες μας.

Η αλήθεια ειναι πως τα δεδομένα αυτή τη φορά ειναι διαφορετικά και τα πράγματα πιο σοβαρά από κάθε φορά.

Οι δυο ομάδες πλέον ειναι σε ιδιαίτερη ταραχή και ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πείνα και Οι στερήσεις τους αποδυναμώνουν.

Είχαμε μια οικειοθελή αποχώρηση της ζωής, τραυματισμο πρώτα κρητικού και μετα Δαλακα και φυσικά είχαμε και αποχώρηση Χατζιδου.

Σα να μην έφταναν ολα αυτά οι διασημοι έκαναν αυτό που έλεγαν ότι δε θα κάνουν ποτε: έβγαλα τα άπλυτα τους στη φορά στο συμβούλιο και εκτέθηκαν.

Πράγματι έγινε ο κακός χαμός.

Ο μιχαλης και ο Στέλιος τα έβαλαν με την ξενια ενώ πλέον φαίνεται πως ειναι ξεκάθαρο ότι οι διασημοι ειναι χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα : αγόρια-κορίτσια.

Οι μαχητες βρίσκουν ηρεμία σιγά σιγά Αλλα σας ενημερώνουμε πως έρχονται εκπλήξεις.

Πως θα επηρεάσουν ολα αυτά τις ομάδες λοιπον;

Η απάντηση σήμερα σε ένα συγκλονιστικό αγώνισμα το οποίο πραγματικά θα φέρει την αγωνία στο κατακόρυφο.

Πάντα μαθαίνετε από εμάς τις πρώτες Αλλα κυρις τις επιβεβαιωνενες διαρροές έγκυρα και έμπιστα.

Έτσι λοιπον και σήμερα παρόλο που διάφοροι άρχιζαν να διαρρέουν στην τύχη σπόιλερ εμείς σας ενημερώνουμε ότι νικητές θα ειναι οι διασημοι Με Σκορ 10-9.

Με νέο σπόιλερ φυσικά θα σας ενημερώσουμε και για το σκορ καθώς και για το δεύτερο αγώνισμα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με ΕΚΤΑΚΤΟ άρθρο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta