Survivor αποκλειστικό: Στα όριά της παίκτρια των Διασήμων – Η πίεση του Τανιμανίδη και το συμβόλαιο που της απαγορεύει να αποχωρήσει

Οι δυσκολίες έχουν αρχίσει για τα καλά στον Άγιο Δομήνικο με την ομάδα των Διασήμων να καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, παίκτρια των Διασήμων τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν με τον διάλογο να την καθησυχάσουν και να τη βοηθήσουν να καταλάβει πως… έτσι λειτουργεί το παιχνίδι.

Ο λόγος για την Ξένια, την όμορφη τραγουδίστρια των REC, η οποία έχει εκφράσει στην ομάδα την επιθυμία της να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα λόγω της πίεσης που υφίσταται. «Και γιατί δεν αποχωρεί;», θα αναρωτηθεί κανείς.

Γιατί δε μπορεί, είναι η απάντηση.

Όπως μας μετέφεραν πηγές από τον Άγιο Δομήνικο όλοι οι παίκτες των Διασήμων δεσμεύονται με συμβόλαιο και δε μπορούν να αποχωρήσουν, καθώς θα έχουν κυρώσεις.
Κάτι που μπορεί κανείς τους να μην έχει αφήσει να εννοηθεί on camera, αποδεικνύεται όμως από την πρώτη εμφάνιση της Σπυροπούλου στον στίβο μάχης, η οποία όταν ρωτήθηκε αν είναι σίγουρη γι’ αυτό που πάει να κάνει (να μπει στο παιχνίδι δηλαδή), απάντησε: «Τώρα μπορώ να κάνω κι αλλιώς»;

«Ανά πάσα ώρα και στιγμή όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει», απάντησε –ψευδώς- ο Τανιμανίδης, ο οποίος σαφώς γνωρίζει τον απαράβατο όρο της Acun Medya.

Ο Σάκης φέρεται να σχετίζεται άμεσα με την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ξένιας, καθώς –όπως όλοι βλέπουμε και… απορούμε- τη ζορίζει πολύ στις ερωτήσεις που της κάνει, φέρνοντας τη πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Κάτι που προσπαθεί να κάνει και με τη Σπυροπούλου, η οποία όμως λόγω τηλεοπτικής εμπειρίας αντιστέκεται σθεναρά.
Η Ξένια δυσκολεύεται πολύ να εκφράσει όσα θέλει να πει λόγω του γεγονότος πως βρίσκεται λίγα χρόνια στην Ελλάδα και παρά το ότι τα ελληνικά της είναι σε ένα καλό επίπεδο, δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια άνεση λόγου. Κάνει λάθη, δεν σκέφτεται πώς μπορεί να ακουστεί στα αυτιά ενός Έλληνα αυτό που θέλει να πει και νιώθει πως ο Σάκης κάνει ό,τι μπορεί για να τη δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Και όλα αυτά γνωρίζοντας τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ξένια μέσω Twitter όταν ψηφίζοντας τον Αλέξανδρο Παρθένη για αποχώρηση δήλωσε «Εσύ πρέπει να φύγεις απόψε».

Συμπερασματικά λοιπόν, ο Σάκης θέλοντας να κάνει το χατίρι στο Twitter και να «στριμώχνει» τους εύκολους στόχους κατέληξε να φέρει τη νεαρή τραγουδίστρια στα όριά της, έχοντας την αίσθηση πως ότι και να πει θα παρεξηγηθεί καθαρό λόγω γλώσσας.
Η έλλειψη επικοινωνίας με τη μητέρα της στην Ουκρανία μοιάζει να είναι το κερασάκι στην τούρτα για το κορίτσι των REC γι’ αυτό και καμία έκπληξη δεν θα μας κάνει αν δούμε τους συμπαίκτες της να την ψηφίζουν για αποχώρηση στην πρώτη απώλεια Ασυλίας…

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta