Survivor Αποκλειστικό: Aυτό έκανε η Ξένια Μόλις έφυγε από το Survivor. Με ποιο Άτομο έκπληξη Μίλησε και Πότε Επιστρέφει (Φώτο)

Η τραγουδίστρια των REC, η Ξένια, ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αυτή την εβδομάδα. Το People έμαθε τι έκανε αμέσως μόλις αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της, αλλά και πότε επιστρέφει στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από την παραλία, η τραγουδίστρια μετέβη στο ξενοδοχείο, όπου και θα παραμείνει μέχρι να πάρει το δρόμο της επιστροφής. Μάλιστα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, εκτός του να φάει και να ξεκουραστεί, ήταν να συνομιλήσει με τα μέλη του γκρουπ, τον Άρη Λουμάκη και τον Mike Βασιλειάδη, τους οποίους θεωρεί οικογένειά της.

«Η Ξένια είναι πάρα πολύ χαρούμενη που έχει βγει, είναι ήρεμη και τρώει καλά. Η παραγωγή της έχει φερθεί εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Είναι κοντά της, την φροντίζουν», είπε αποκλειστικά στο People ο Άρης, που συνομίλησε μαζί της μέσω Skype και συνέχισε: «έχει μεγάλη αγωνία να μας δει! Της λείψαμε πάρα πολύ και δεν μπορεί καν να πιστέψει ότι μπορεί και μιλάει μαζί μας!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του People, η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε τέσσερις ημέρες, ενώ, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η παραγωγή αναζητά να «κλείσει» τα εισιτήριά της.

Πηγή: peoplegreece.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta