Survivor 2018: Ο στόχος της Ντίνας και ο μεγάλος καημός της

Η εμφάνιση της Ντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 είναι για πολλούς μια έκπληξη. Πως για παράδειγμα από τα λούσα και τις χλιδές, η Ντίνα θα αντέξει την πείνα; Τα ζωύφια, τη λάσπη και…θα συνυπάρξει με άτομα που δεν γνωρίζει και μάλιστα πολλά από αυτά δεν την έχουν και σε εκτίμηση;

Πολλοί πιστεύουν πως το κάνει επειδή δεν βρίσκεται στο γυαλί ή για τα λεφτά καθώς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη. Όμως η ίδια αλλού στοχεύει.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε σε γνωστή γυναίκα στον χώρο της γυμναστικής που τη βοήθησε με το κορμί της(!) και της έμαθε πολλές ασκήσεις.

Η Σπυροπούλου είναι μια πονηρή και όχι έξυπνη γυναίκα. Μιλάει σαν χαζή μερικές φορές και σαν γατάκι με αυτή την ανατριχιαστική φωνή όμως ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί.

Γνώριζε τις συνθήκες όμως είπε το ναι, διότι θεωρεί πώς μέσα απο το παιχνίδι θα φτιάξει το προφίλ της. Η Ντίνα είδε πως μετά το τέλος της στον Alpha ο χώρος πήγε να την καταπιεί. Προτάσεις δεν υπήρχαν.

Είδε τα σχόλια για εκείνη, για τις απαιτήσεις στο Nomads, για το πόσο άσχημα φερόταν στους συνεργάτες, για το ότι απέλυε κόσμο… και όλο αυτό τώρα θέλει να το φέρει τούμπα. Θέλει να κερδίσει τον κόσμο, θέλει να κερδίσει και εκείνους που την κατηγορούν και να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Είδε πως με το μαστίγιο δεν έβγαλε κάτι και τώρα όπως η ίδια είπε, έχει έναν στόχο «Να γίνω αγαπητή θέλω γιατί έκανα λάθη» είπε στο πρόσωπο που εμπιστεύεται. Και έχει την πονηριά να το «γυρίσει» και τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη να μετατραπούν σε θετικά. Άλλωστε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας…Θα τα καταφέρει;

Όπώς λένε και για το χωριό της… Ιδού η Ρόδος…

Πηγή: gossip-tv.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta