Survivor 2: Το άγνωστο πρόβλημα υγεία της Σπυροπούλου που την έκανε να πάρει παραπανίσια κιλά!

Από την ώρα που έχει μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι, συνεχώς διαβάζουμε σχόλια τα οποία αναφέρονται στα κιλά, κοροϊδεύοντας την κυτταρίτιδα της ή το παραπάνω βάρος, που ενδεχομένως έχει, σε σχέση με τους αθλητές που έχουν μπει μέσα στο παιχνίδι!

Σήμερα θα σας κάνουμε μια τρομερή αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κωνσταντίνα και λίγοι γνώριζαν μέχρι στιγμής!

Η παρουσιάστρια έχει κάνει πολλές επεμβάσεις και θεραπείες για το συγκεκριμένο, αλλά όλο αυτή η διαδικασία, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα την έκανε να πάρει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τα χάσει εύκολα! Η Κωνσταντίνα ταλαιπωρείται χρόνια με τον θυροειδή της και μάλιστα έχει κάνει και ολική θυρεοειδεκτομή.

Η ίδια, είχε μιλήσει στο παρελθόν γι’αυτό της το πρόβλημα αποκαλύπτοντας πως νιώθει τώρα που δεν είναι όπως στις αρχές στα κιλά λέγοντας:

“Δεν είμαι αδύνατη και έχω συμβιβαστεί πως δεν θα γίνω ποτέ Ελένη Τσολάκη ή Βίκυ Καγιά. Από τότε που έπαθα το πρόβλημα με τον θυροειδή και υπέστη την ολική θυρεοειδεκτομή, είχα πάρα πολλές αυξομειώσεις βάρους και προβλήματα”!

Πηγή: /hornet.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta