survivor 2 Spoiler: Ανατροπές!! Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου Και Αυτή Η Παίκτρια Αποχωρεί Απο το παιχνίδι! !

Survivor 2018: Βαρύ το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών.

Δεν είναι μόνο οι ήττες, δεν είναι μόνο οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης αλλά το κλίμα πιο πολύ βαραίνει με τις συμπεριφορές που τελικά καταλήγουν σε γκρίνιες, προσβολές μεταξύ των παικτών αλλά και προειδοποιήσεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το τελευταίο… προειδοποίηση ή απειλή; Αυτό θα μας το απαντήσει σε μερικές ημέρες η νεαρή μαχήτρια Ροδάνθη, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι η ομάδα δεν είναι δεμένη και όταν είμαι έτοιμη θα μιλήσω».

Από την άλλη μεριά έχουμε την κόντρα μεταξύ Νικόλα Αγόρου και Ηλία. Το σκηνικό ξεκίνησε από το χθεσινό επεισόδιο με τους δυο τους να έχουν μια έντονη διαμάχη σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλλουν στα αγωνίσματα αλλά και τις νίκες που φέρνουν στην ομάδα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο με την Ηλία να λέει πως: «Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, σε κανέναν που μπορεί μέσα του να πιστεύει κάτι αντίθετο. Αυτό το αντίθετο όμως δεν θέλω να συζητιέται από πίσω μου και ξαφνικά να μου εμφανιστεί μπροστά σε μια παρέα με στιλ και λίγο κοροϊδίας», είπε μεταξύ άλλων. Η ιστορία πάντως έχει αποδείξει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο καλό δεν κάνουν σε μια ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν αν και κατά πόσο μπορεί να αντιστραφεί ένα τέτοιο σκηνικό.

Δείτε τα αποσπάσματα

Survivor 2018: Το ακούσαμε κι αυτό…

Γλυκαίνει τον πόνο της η Μελίνα Μεταξά λέγοντας πως «βοηθά» την Eλένη Χατζίδου, υπονοώντας πως όταν παίζουν αντίπαλες την αφήνει να παίρνει νίκες ώστε να μην την ψηφίζουν οι συμπαίκτες της για αποχώρηση!

Αμέσως μετά την ψηφοφορία που έθεσε υποψήφιες προς αποχώρηση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Κατερίνα Χαλικά και την Ελένη Χατζίδου, η Μελίνα Μεταξά μας έκανε να γελάσουμε! Πολύ όμως! Σαν αθλήτρια θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα κι από εμάς πως όπως όποιος ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει κι όχι να βρίσκει δικαιολογίες για τις ήττες.

Η Μελίνα όμως, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, δεν το έχει μάθει αυτό. Πέρα από τα χθεσινά απαράδεκτα σχόλια και γελάκια πριν αγωνιστεί με την Ελένη Χατζίδου, αφού θεωρούσε σίγουρη τη νίκη της αλλά τελική ηττήθηκε πανηγυρικά από την τραγουδίστρια, σειρά είχαν οι ειρωνικές της δηλώσεις σχετικά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση.

«Η ψηφοφορία ήταν λίγο παράξενη για μένα. Η Κωνσταντίνα λογικό ήταν που βγήκε προτεινόμενη, είναι από τους πιο αδύναμους αθλητικά κρίκους της ομάδας. Η Ελένη Χατζίδου, όσο κι αν προσπάθησα αυτή την εβδομάδα να τη «βοηθήσω», πάλι θεώρησε η Κατερίνα ότι είναι αδύναμος κρίκος και αυτή…».

Κι εμείς μένουμε στην ατάκα της «όσο κι αν προσπάθησα αυτή την εβδομάδα να τη βοηθήσω».

Ό, τι τι; Τι θέλει να πει αυτό το κορίτσι και μιλά τόσο προσβλητικά; Ότι προτιμά να χάνει και να μην κάνει νίκες, οι οποίες κάποια στιγμή ίσως και να της χάριζαν την προσωπική ασυλία, για να μην ψηφίσουν την Ελένη Χατζίδου οι συμπαίκτες της προς αποχώρηση; Είναι μια αντίδραση και ένα υπονοούμενο που αν μη τι άλλο μόνο γέλια προκαλούν!

Υπερεκτιμά τις δυνάμεις της η Μελίνα και αγνοεί τη γνωστή λαϊκή ρήση… «Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»

Ένα συγκλονιστικό αγώνισμα έκπληξη σήμερα έρχεται να γράψει ιστορία.
Οι δυο ομάδες χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη ενώ το θέμα πια δεν ειναι μόνο γοήτρου Αλλα και πολύ βαθύτερο εφόσον οι πρώτες κόντρες στο παιχνίδι έχουν ξεσπάσει!

Όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη σημερινή αποχώρηση όμως μια τεράστια έκπληξη μας περιμένει στο αγώνισμα!

Μάθατε πρώτοι από εμάς ότι σήμερα νικουν οι διασημοι!

Σας επιβεβαιώνουμε λοιπον σύμφωνα με τελευταίες διαρροές ότι το τελικό σκορ θα ειναι 10-1.

Πραγματικά κατι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει Αλλα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι 2 ομάδες.

Σας παραθέτουμε το σπόιλερ με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με ΕΚΤΑΚΤΟ άρθρο

Τρεις παίκτριες των Διάσημων από χτες το βράδυ βρέθηκαν υποψήφιες για αποχώρηση μετά από το Συμβούλιο του Νησιού. Η ψηφοφορία των παικτών έβγαλε πρώτη υποψήφια την Κωνσταντίνα Σπυρουπούλου ενώ Ξένια και Κατερίνα Δαλάκα ψήφισαν Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου ως τις επόψενες υποψήφιες.

Το κοινό προστάτεψε με την ψήφο του δύο παίκτριες και το Dailymedia έχεις τις αποκλειστικές πληροφορίες για της τρίτη παίκτρια, αυτή που θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ από τον Άγιο Δομήνικο.

Η παίκτρια αυτή θα είναι η πρώην καλαθοσφαιρίστρια Κατερίνα Χαλικιά που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει σε ψήφους τις άλλες δύο συμπαίκτριές της και αποχαιρέτησε μία για πάντα το νησί και το reality επιβίωσης.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta