Survivor 2: Η πιο διάσημη… πάει στους «Μαχητές» – Αυτά είναι τα κορίτσια της ομάδας (Vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για το δεύτερο κύκλο του Survivor.

Το «Survivor 2» θα κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα και η επιλογή των παικτών προχωρά με γοργό ρυθμό. Ήδη έχει γίνει γνωστό το όνομα του Νέρι Καστίγιο ενώ διέρρευσαν και κάποια ονόματα από τους άνδρες που θα δούμε στην ομάδα των «Μαχητών».

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» μετέδωσε και ορισμένα από τα ονόματα των κοριτσιών που θα είναι στην ομάδα των «Μαχητών». Πρόκειται για την Ντάρια Εροχίνα Β’ αναπληρωματική Σταρ Κύπρος. Η νεαρή κοπέλα έχει καταγωγή από τη Ρωσία ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Η δεύτερη είναι η Μελίνα Μεταξά, Κύπρια χορεύτρια που είναι αρκετά γνωστή στη Μεγαλόνησο. Ακόμη η Λετίσια Λαπάτη, πρώην σύντροφος του Ηλία Βρετού αναμένεται να μπει στην ομάδα των «Μαχητών». Η νεαρή κοπέλα είναι γυμνάστρια και ξεχωρίζει για την ομορφιά της.

Δύο ακόμη αθλήτριες αναμένεται να γίνουν «Μαχήτριες». Πρόκειται για τη Μαρία Σαμαρινού πρωταθλήτρια του σκι αλλά και την Ελευθερία Παλαιολόγου που ασχολείται με το μποξ έχοντας μάλιστα και σημαντικές διακρίσεις στους αγώνες «No Limits».

Για την ομάδα των «Διασήμων» συζητείται το όνομα της Κατερίνας Χαλικιά. Η πανέμορφη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Παταβούκα και η συμμετοχή της δεν έχει κλείσει ακόμη.

Ερωτηματικό υπάρχει και με τη συμμετοχή της Όλγας Φαρμάκη στο reality. Το μοντέλο, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή έχει όντως μιλήσει με ανθρώπους της παραγωγής ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό της. Όπως αποκαλύφθηκε ακόμη όλοι οι παίκτες θα υπογράψουν μέχρι την Παρασκευή τα συμβόλαιά τους οπότε και θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων.

Πηγή:  dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta