Σπουδαίος άνθρωπος: Άνδρας πληρώνει γεύμα για έναν συνταξιούχο όταν τον βλέπει να μετράει ψιλά

Υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ακόμη πίστη για την ανθρωπότητα. Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ξανά και μας κάνει να ελπίζουμε για έναν καλύτερο κόσμο..

Η συγκινητική στιγμή

Μια συγκινητική στιγμή κατάφερε να καταγράψει η σύντροφος του επιχειρηματία. Ο ίδιος λέγετε Tradie Dave Love και προσφέρθηκε να πληρώσει για το γεύμα ενός συνταξιούχου στα mcdonalds.

Το βίντεο τραβήχτηκε κρυφά . Tώρα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο Facebook – δείχνει τον άντρα να δίνει την κάρτα του πριν ο ηλικιωμένος κύριος του πει «υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι σ’ αυτόν τον κόσμο».

Ο Tradie Dave Love προσφέρθηκε να πληρώσει το γεύμα του συνταξιούχου και τον πρωινό καφέ του και ο συνταξιούχος έβαλε τα ψιλά του πίσω στην τσέπη του.

Η αντίδραση του συνταξιούχου

Ο συνταξιούχος ευχαρίστησε τον Dave πριν απομακρυνθεί από το ταμείο με τον αριθμό της παραγγελίας του, αλλά ο επιχειρηματίας έβαλε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων στο χέρι του λέγοντας: «Αυτό είναι για τον επόμενο καφέ σας».

Ο ηλικιωμένος άνδρας δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τα λεφτά και είπε «σας ευχαριστώ πολύ… είστε ένας πραγματικός κύριος, σας ευχαριστώ».

Ποιος δημοσίευσε το βίντεο

Η Melanie δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο με τη λεζάντα «απίστευτη πράξη καλοσύνης».

“Ο αληθινός χαρακτήρας σου αποκαλύπτεται όταν κανείς δεν σε βλέπει,”έγραφε. “Του είπα ότι δεν έγραφα βίντεο καθώς θα με έκανε να το κλείσω.”

Το συγκινητικό βίντεο έχει μοιραστεί πάνω από 20.000 φορές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και έχει λάβει πολλά σχόλια από τους ανθρώπους που επαίνεσαν την ευγενική πράξη του Dave.

“Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν τον καλό κύριο,” έγραψε ένα άτομο.

Ένας άλλος είπε: “Μπράβο σου, David, χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν εσένα σε αυτόν τον κόσμο. Είσαι ένας πραγματικός τζέντλεμαν!”

Το συγκινητικό βίντεο

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta