«Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία. Η σκέψη μου και πάλι σ’ εκείνα τα παιδιά που χάσαμε στις 23 Ιουλίου»

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία, όχι όμως για όλα τα παιδιά…

Η επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαριλένα Καββαδά έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook το παρακάτω συγκλονιστικό μήνυμα:

«Κι ας είναι για εμένα η πιο χαρούμενη μέρα του χρόνου… Η σκέψη μου και πάλι σ’ εκείνα τα παιδιά που χάσαμε στις 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018. Σ’ εκείνα τα παιδιά που σήμερα θα λείπουν από την αγκαλιά των συμμαθητών και των δασκάλων τους στα σχολεία μας… όπως λείπουν κάθε μέρα από τη ζωή όσων τα αγαπούν… από την ίδια τη ζωή τους ανάμεσα μας.

Όχι! Δεν θα προσποιηθώ ότι ξέχασα και δεν θα ξεχάσω. Θα περιμένω! Θα περιμένω απαντήσεις και απόδοση ευθυνών. Θα περιμένω κι ας ξέρω ότι είναι ανώφελο! Συγχωρέστε με αν σας στεναχώρησα… Μα είχα τεράστια ανάγκη να το μοιραστώ. Για μια στιγμή… συγκρατημένα έστω… Άλλωστε έχουμε μια ολόκληρη χρονιά μπροστά μας να χαρούμε… Καλή μας αρχή!

ΥΓ: Στη φωτογραφία, το πασίγνωστο έργο «Melancholy» του Albert György – Ginevra που βρίσκεται από το 2012, σε κεντρικό δρόμο της Γένεβας, στη Σουηδία, με σκοπό να παρουσιάσει τη ματαιότητα που στοιχειώνει τη ζωή ενός γονιού που έχει χάσει το παιδί του.»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta