Πόσα Χρήματα Ξοδεύουν το Χρόνο οι Γυναίκες σε σχέση με τους Άντρες, για την Περιποίησή τους

Όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς για άντρες και γυναίκες, φαίνεται πως τελικά δεν υπάρχει και τόση ισότητα. Οι εταιρίες ξοδεύουν πολύ χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να δημιουργήσουν δαπανηρές ανάγκες στις γυναίκες, με σκοπό να τις κάνουν πιο ‘όμορφες.’

Και ενώ είναι αρκετά ασφαλές να πούμε πως ένας άντρας μπορεί να μετρήσει τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί με το ένα χέρι, το περιοδικό Glamour θέλησε να κάνει μια σύγκριση για το πόσα περισσότερα χρήματα ξοδεύουν οι γυναίκες κάθε χρόνο από τους άντρες.

Κάποια από τα προϊόντα αυτά κάνουν το ίδιο πράγμα: όπως οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμα και ίσως κάποιος να νομίζει με την πρώτη ματιά πως οι άντρες πληρώνουν περισσότερα.

Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Οι γυναίκες συνολικά πληρώνουν πολλά περισσότερα για προϊόντα ομορφιάς από τους άντρες.

Όχι μόνο οι γυναικείες εκδόσεις των προϊόντων είναι πιο ακριβές από τις αντρικές, αλλά έρχονται και σε μικρότερες συσκευασίες, σε σχέση με τις αντρικές.

Οπότε η προσωπική υγιεινή μιας γυναίκας κοστίζει αρκετά περισσότερα από ότι του άντρα, ακόμα και χωρίς να συμπεριλάβουμε το μακιγιάζ. Γιατί τότε ξεφεύγει το πράγμα…

Είναι αρκετά εξοργιστικό.

Είναι σχεδόν τριπλάσια η τιμή.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:  

Credit: distractify.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta