Κάντε το ΤΕΣΤ και Ανακαλύψτε, ποιο στοιχείο της Φύσης είστε;!

Κάθε στοιχείο της γης είναι μέσα μας. Είναι αυτά που μας κάνουν αυτό που είμαστε. Αλλά όπως και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι πιο δυνατά μέσα μας από άλλα.

Άνθρωποι που έχουν περισσότερο από το στοιχείο της φωτιάς μέσα τους είναι δουλευταράδες, ενθουσιάζονται εύκολα και είναι δυνατοί και αποφασιστικοί ηγέτες. Ταυτόχρονα, τείνουν να μαλώνουν περισσότερο, βιώνουν τη ζήλια και είναι αρκετά εκδικητικοί.

Όσοι κλίνουν προς το στοιχείο του νερού είναι πιο χαλαροί, συχνά ζώντας μια γαλήνια και ήρεμη ζωή. Είναι συμπονετικοί και εσωστρεφείς, αλλά έχουν επίσης την τάση να γίνονται αδιάφοροι και τεμπέληδες.

Άνθρωποι που έχουν περισσότερο από το στοιχείο της γης είναι πιο συνεπής, δυνατοί και ακριβείς. Ζουν μια προσεκτική ζωή και παίρνουν πολύ σοβαρά τις υποχρεώσεις τους. Συνήθως είναι ευαίσθητοι, αλλά μερικές φορές γίνονται περιφρονητικοί.

Και μετά είναι και το στοιχείο του αέρα, το πάντα σε επαγρύπνηση, ευγενικό και με πίστη στοιχείο. Όσοι είναι του αέρα, αγαπάνε την ανεξαρτησία και είναι πάντα αισιόδοξοι, αν και τείνουν να γίνουν ευαίσθητοι και λατρεύουν το κουτσομπολιό.

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε; Κάντε το τεστ και πείτε μας τα αποτελέσματα στα σχόλια!

Credit: thespiritscience.net

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta