Πέρασε από ένα Καινούριο Σπίτι και Πρόσεξε Κάτι Περίεργο. Μπορείτε να το Εντοπίσετε;

Είναι γεγονός ότι κάποια καταστήματα και μουσεία έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο που πριν αναγκαστικά οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από το κατάστημα δώρων ή άλλο χώρο. 

Αλλά γνωρίζατε ότι κάποια πρότυπα σπίτια στις ΗΠΑ έχουν την ίδια αρχή; Μια συζήτηση σχετικά με αυτό ξεκίνησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, χάρη σε μια φωτογραφία.

Ένας χρήστης ανέβασε μια φωτογραφία ενός πρότυπου σπιτιού στην Νότια Καρολίνα. Η φωτογραφία είχε την λεζάντα, “Είχαν να κάνουν μια δουλειά.” Ο χρήστης παρατήρησε κάτι παράξενο σε αυτό το σπίτι. Μπορείτε να το εντοπίσετε; Εμείς παραδεχόμαστε ότι χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο να το καταλάβουμε…

Το πρόβλημα σε αυτό το σπίτι είναι ότι ο δρόμος για το αυτοκίνητο δεν οδηγεί στο γκαράζ! Το βρήκατε; Ενώ πολλοί το έχουν εντοπίσει και θεωρούν ότι δεν ήταν κατασκευαστικό λάθος, και ήταν σκόπιμο.

Ένας χρήστης εξηγεί τον σκοπό αυτό: “Οι κατασκευαστές θέλουν να ‘παγιδεύουν’ πελάτες και μερικές φορές χτίζουν πόρτες στο γκαράζ, όπου βρίσκεται το γραφείο πωλήσεων, και είναι η μοναδική είσοδος προσβάσιμη στους πελάτες. Έτσι αναγκάζουν τους πελάτες να περάσουν πρώτα από το γραφείο πωλήσεων πριν πάνε από την μπροστινή πόρτα για περιήγηση στο σπίτι. ” Ενδιαφέρον!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta