Πα-τέρας βασάνιζε την 2 μηνών κόρη του βάζοντάς της καυτερή σάλτσα στα μάτια και στα ρουθούνια μέχρι να μελανιάσει

Ένας άντρας από τη Μινεσότα που έριχνε καυτερή σάλτσα στα μάτια της δύο μηνών κόρης του, καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκισης.

Ο 32χρονος Shawn Michael Foltz, από το Moorhead, αρχικά κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε θύμα κάτω των τεσσάρων ετών, μετά τη σύλληψή του, τον Ιούνιο του 2017.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Foltz είχε επανειλημμένα κακοποιήσει την κόρη του, βάζοντάς της καυτερή σάλτσα και πιπέρι καγιέν στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια της, ενώ έκλεινε τα ρουθούνια και το στόμα της μέχρι να μελανιάσει, σύμφωνα με το WDAY.

“Ένιωσα σαν να μην ήξερα τον άντρα με τον οποίο ήμουν παντρεμένη,” δήλωσε κατά τη διάρκεια της ακρόασης η Belinda Bailer, η πρώην σύζυγος του Foltz.

Ο δικαστής Amber Gustafson αποφάσισε ότι ο Foltz θα πρέπει να περάσει 30 μήνες στη φυλακή.

Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Foltz κατέθεσε ότι κακοποιούσε την κόρη του επειδή ήταν πολύ μικρή για να μιλήσει σε κάποιον για την κακοποίησή της.

Όταν το μωρό οδηγήθηκε στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών του Essentia Health στις 30 Μαΐου, οι γιατροί βρήκαν ότι το κορίτσι είχε μώλωπες πάνω από τα δύο μάτια του, κόκκινα σημάδια στην πλάτη και ένα μώλωπα στον ώμο.

Εκείνη την εποχή, η Bailer είπε στους γιατρούς ότι το κορίτσι και ο 3 ετών αδελφός της ήταν υπό τη φροντίδα του πατέρα τους εκείνο το βράδυ.

Ο Foltz είχε πει στη μητέρα ότι οι τραυματισμοί του κοριτσιού προκλήθηκαν όταν ο αδελφός της την χτύπησε με ένα όπλο. Ο Foltz είπε επίσης ότι έριξε τις ευθύνες της κακοποίησης στο γιο του επειδή φοβόταν ότι η σύζυγός του θα τον άφηνε αν ανακάλυπτε την αλήθεια.

Ο πατέρας παραδέχτηκε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι έδερνε τη μικρή επειδή δεν άντεχε το κλάμα της.

Αργότερα παραδέχτηκε επίσης ότι, ενώ εργαζόταν, σκεφτόταν νέες μεθόδους βασανισμού της ανυπεράσπιστης κόρης του.

“Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να ανατρέψει τη ζημιά που προκλήθηκε στην κόρη σας,” είπε ο δικαστής Gustafson στην Bailer κατά την ακρόαση της Τετάρτης.

Εκτός από τους 30 μήνες φυλάκισης, ο Foltz υποχρεούται να πληρώσει περισσότερα από 6.000 δολάρια σαν εγγύηση.

διαφορετικό

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta