Όταν Σήκωσε αυτή τη Φωτογραφία, Πολλοί την Έκραξαν. Η Απάντησή της; Θα σας διχάσει…

Μία γυναίκα από την Αυστραλία έχει συλλάβει μία απίστευτη φωτογραφία από ένα νεογέννητο των Maori, με τον ομφάλιο λώρο του ακόμα στη θέση του, να σχηματίζει τη λέξη  “love.”

Η 30χρονη φωτογράφος από το Brisbane, Emma Jean Nolan, δημοσιοποίησε αυτή τη φωτογραφία για να ενημερώσει τον κόσμο για μία σχετικά άγνωστη παράδοση των Maori.

“Whenua,” η λέξη των Maori για τον πλακούντα και τη γη και έχουν έθιμο να θάβουν τον πλακούντα του νεογέννητου στη γη μετά τη γέννα.

“Αποφάσισα να τραβήξω αυτήν την εικόνα για να δείξω στον κόσμο πώς φαίνεται μία φυσιολογική γέννα, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν δει μωρό ενωμένο με τον πλακούντα του. Αλλά δεν περίμενα τόση ανταπόκριση στην εικόνα.”

“Ήξερα ότι ήταν πολύ σημαντικό να μιλήσω για την παράδοση των Maori στο άρθρο μου, αφού ο πλακούντας δεν είναι κάτι που εκτιμάει ή τιμάει η Δυτική κουλτούρα”

Πολλοί στη Δύση θεωρούν τον πλακούντα κάτι αηδιαστικό, ενώ παίζει τεράστιο ρόλο στο θαύμα της ζωής.

“Σε μία εποχή που νιώθουμε τόσο αποκομμένοι, από τον εαυτό μας, την ιστορία, τους άλλους, η αντίδραση σε αυτήν την εικόνα δείχνει πως έχουμε μία πολύ σημαντική σύνδεση,” γράφει.

Μέσα σε λίγες μέρες, η φωτογραφία της έγινε viral και πολλές ιστορίες ειπώθηκαν γύρω από το θέμα.

Credit: mommypage.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta